Шестият и последен сезон на Короната обхваща събитията от края

...
Шестият и последен сезон на Короната обхваща събитията от края
Коментари Харесай

Да станеш гадже на принц: Y2K стилът на Кейт Мидълтън в „Короната“

Шестият и финален сезон на " Короната " обгръща събитията от края на 90-те и началото на 2000-те години, а остарялата армия отстъпва място на новото потомство кралски особи.

Затова и отделът по костюмите на наградената с " Еми " продукция пренастройва фокуса си към стилния етикет на младите персонажи, написа CNN.

" Навлизаме в новото хилядолетие с изцяло друга хармония от тази, която сме виждали до момента ", споделя основният дизайнер на костюми Сайдън Робъртс, който работи дружно с Ейми Робъртс (без роднинска връзка) по сериала на Netflix от трети сезон насам.

В центъра на тази нова галактика е тийнейджърката Кейт Мидълтън (бъдеща брачна половинка на престолонаследника принц Уилям), изиграна от младата актриса Мег Белъми.

Финалният сезон на драмата на Netflix се разделя на две елементи.

Първата, която излезе на 14 ноември и обхващаше последните няколко месеца преди гибелта на Даяна, се определяше (поне във връзка с дрешника на сериала) от бански костюми и свободно облекло в жанр почивка на Сен Тропе.

Но втората, чиято премиера е на 14 декември, е проучване на Y2K (Year 2000) облеклото за английската висша класа.

В една от сцените младата Кейт Мидълтън се разхожда из университета " Сейнт Андрюс " в Шотландия, със мощно подчертана очна линия, изрязани джинси, ботуши с висок ток и голяма бохо чанта.

" След това имаме момчетата, Хари и Уилям, с джинси и ризи, леко раздърпани и неизгладени; Хари и неговите хипи мъниста, навяващи лека отпратка към Чарлз и неговите двуредни костюми ", изяснява Ейми Робъртс.

" Защото задачата към момента е една и съща: желаеме да се получи вярно. Обръщаме толкоз внимание на това по какъв начин тъкмо седят тези дънки на Кейт Мидълтън, колкото на талията на принцеса Маргарет през 1962 година ", прибавя дизайнерът.


Facebook/ The Crown

Пресъздаването на близкото минало обаче е по-трудно, в сравнение с може да се допусна.

" В прочут смисъл, това време е много комплицирано от позиция на костюмите, защото не е задоволително епохално, с цел да има обстойно количество в една къща чартърен. Те имат доста неща от 60-те години или от Елизабетинската ера, само че 2000 година не е задоволително надалеч, с цел да проявят интерес, само че също по този начин не е задоволително модерно, с цел да се надяваш, че всичко належащо е в магазините. Нужно е известно търсене на подобаващите продукти. ", безапелационни са дизайнерите.

За благополучие, марките на драго сърце оказват помощ.

Точно както марката за бански Gottex, благотворителната организация Британска белодробна фондация и даже Харвард се намесват, с цел да пресъздадат от дълго време спрените от продажба модели, носени от Даяна в сериала, английската марка за обувки Penelope Chilvers, чиито модели са носени от същинската Кейт през 2004 година, се свързва непосредствено с екипа, предлагайки да даде ботуши за сериала.

Тяхната задача води Сайдън до огромни онлайн складове за винтидж предложения: (за първи път в сериала) и eBay.

" Имам огромен шанс, че измежду младежите се следи един тип възобновление на Y2K-началото на 2000-те години, те всички се занимават с това в този момент ", сподели дизайнерът.


Facebook/ The Crown

Depop обезпечава една от визиите, с които Сайдън най-вече се гордее този сезон: това не е транспарантната рокля, която Кейт носи на фешън ревю в " Сейнт Андрюс " (според слуховете това е моментът, в който тя за първи път е привлякла вниманието на Уилям), а съвършеният чифт дънки за младата Кейт, с влачещи се по земята крачоли, които бяха финален вик на модата при започване на новото хилядолетие.

Често насладата от съвършената находка е обвързвана както с резултата, който тя оказва върху артиста, по този начин и с метода, по който тя оказва помощ за основаването на сцената. И носейки дънките за първи път, Белами се преобрази, " почувства се уверена да бъде Кейт ", сподели Ейми.

" Това е огромна част от работата с актьорите - ти си там, с цел да помагаш да влязат изцяло под кожата на персонажа ", добавя дизайнерът.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР