ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън и Националният комитет на

...
ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън и Националният комитет на
Коментари Харесай

Байдън и демократите събраха 51 милиона долара през април, много по-малко от 76-те милиона долара на Тръмп и Републиканската партия

ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън и Националният комитет на Демократическата партия обявиха в понеделник, че са събрали повече от 51 милиона $ през април, намалявайки доста по-малко от 76-те милиона $, които Доналд Тръмп и Републиканската партия оповестиха, че са приели за месеца.

Кампанията за преизбиране на Байдън съобщи, че разполага с 192 милиона $ в брой към края на предишния месец, което съгласно нея е повече от всеки претендент на Демократическата партия в историята. Но това също беше почти същата сума, която регистрира в края на първото тримесечие на годината на 30 март - което допуска, че акцията е харчила средства толкоз бързо, колкото ги е събрала.

Общите суми за април също са намалели внезапно по отношение на март, когато акцията на президента и DNC оповестиха, че са приели над 90 милиона $.

Байдън и неговата партия рутинно изпреварваха предшественика си, само че облагата на Тръмп през април беше подсилена от рекордните 50,5 милиона $...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР