Шест минути не достигнаха на българския национален отбор по футбол

...
Шест минути не достигнаха на българския национален отбор по футбол
Коментари Харесай

България остана на 6 мин. от второ равенство с участник на Евро 2020

Шест минути не доближиха на българския народен тим по футбол да реализира влиятелно тъждество против още един от участниците на европейското състезание - Русия. То щеше да е второ следващо за селекцията на Ясен Петров след 1:1 преди четири дни в контрола против отбора на Словакия, който също ще играе на Евро 2020 (11 юни - 11 юли).

Днес обаче " лъвовете " изгубиха с 0:1 като посетители на " сборная ", като единственото попадение на ст. " Динамо - Лев Яшин " в Москва означи Александър Соболев в 84-тата мин. от дузпа. По подигравка на ориста съдбовното нарушаване извърши най-хубавият в състава на нашите в този дуел - преотстъпеният от " ЦСКА-София " на " Болоня " централен бранител Валентин Антов.

Треньорът Петров беше направил голям брой промени в състава, в това число и в схемата на игра, която се трансформира от 4-4-2 на 3-5-2. На вратата стартира дебютантът Иван Караджов, в отбрана пред него се подредиха Антов и близнаците Адреа и Петко Христови, халфовата линия бе построена от Бирсент Карагарен, Ивайло Чочев, Доминик Янков, Кристиян Малинов и Момчил Цветанов, а в офанзива действаха Андрей Гълъбинов и Кирил Десподов, извел отбора за първи път с капитанската лента.

На почивката в игра влезе вратарят Георги Георгиев, а като смени на терена се появиха още Иван Турицов, Антонио Вутов, Атанас Илиев, Петър Витанов и Георги Минчев.

Преди началото на дуела имаше и звездно българско наличие в лицето на Филип Киркоров. Роденият във Варна именит поп реализатор на съветската сцена изпя химна на втората си татковина за наслада на 11 100 фенове, позволени по трибуните на известния по корпоративни аргументи като " ВТБ Арена " стадион.

По-рано денем Киркоров се замеси в комична обстановка при визитата си в лагера на съветския народен тим. Той заведе сина си, с цел да го запознае с любимците му, само че обърка Магомед Оздоев с натурализирания Марио Фернандес и му го показа като " Марио ". " Много ми е прелестно, само че се споделям Магомед ", реагира с усмивка халфът на " Зенит " (Санкт Петербург).
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР