Шефът на Мерцедес Тото Волф заяви, че никога не се

...
Шефът на Мерцедес Тото Волф заяви, че никога не се
Коментари Харесай

Тото Волф няма притеснения около Хамилтън

Шефът на " Мерцедес " Тото Волф съобщи, че в никакъв случай не се е тормозил от медийните спекулации, свързващи Люис Хамилтън с " Ферари " поради дълготраен " контракт " със седемкратния международен първенец от Формула 1.

Контрактът на британеца изтича в края на сезона, само че той отхвърли да е преговарял с " Ферари " и сподели, че е покрай сключване на нова договорка с " Мерцедес ", тимът, към който се причисли от " Макларън " през 2013 година.

" Ние сме в супер щастлива позиция с Луис. Нямаше препъни камъни в договарянията по контракта. Имаме съглашение и го имаме от доста, доста години, тъй че няма да приказваме с никой различен водач, преди да вземем решение дали да останем дружно или не ", сподели Волф преди Гран При на Монако.

" Така че в никакъв случай не съм имал и милиметър подозрение, че е имало някаква полемика с " Ферари ". Някой просто е решил това по някакъв метод да играе роля за нещо, което наподобява като договаряния, само че не е договаряния ", добави той.

Волф сподели, че в диалозите по контракта с Хамилтън остават да се изяснят дребни елементи и да се разиска какво би трябвало да се промени от предходната дефиниция.

" Договорът беше подготвен през 2013 година. Никога не сме променяли доста думи, единствено датите, дните за реклама..., сподели австриецът.

Хамилтън не е печелил съревнование от 2021-а, само че 38-годишният британец е най-успешният водач във Формула 1 за всички времена със 103 победи и е персона, която надвишава границите на спорта.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР