Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън вярва, че

...
Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън вярва, че
Коментари Харесай

Хамилтън: Филмът с Брад Пит за Формула 1 ще помогне на спорта

Седемкратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън има вяра, че филмът с Брад Пит, който би трябвало да излезе при започване на 2025 година ще помогне за увеличението на фенската база на спорта в световен мащаб и най-много в Съединените щати.

Филмът, който се снима по време на част от спортните уикенди, трябваше да излезе следващата година. Заради стачките на холивудските сценаристи и артисти обаче продъкцията беше забавена и в този момент тя би трябвало да излезе при започване на 2025 година.Въпреки забавянето Хамилтън има вяра, че филмът ще има положителен резултат и ще притегли нови почитатели към Формула 1. Британецът също по този начин означи, че множеството надпревари в Съединените щати също оказват помощ на разтежа на спорта зад Океана. В момента в Съединени американски щати се организират по три старта годишно – в Маями при започване на май, в Остин през октомври и в Лас Вегас месец по-късно.

„ Филмът е огромна стъпка в посоката на разширение на хоризонта на Формула 1. Мисля, че той е резултат от новото управление, в лицето на Либърти, положителната работа, която Стефано (Доменикали) и Грег (Мафей, изпълнителният шеф на Либърти медия) правят и фактът, че те са отворени към изпробването на нови неща.

„ Фактът, че ни е разрешено да създадем този филм, че другите тимове се съгласиха да има спомагателен тим на пистата за фотосите с тези кино звезди... това в никакъв случай не е правено. Хубаво е, че в този момент вършим неща, които в никакъв случай преди не са били правени. Наистина имам вяра, че те (Доменикали и Мафей) правят страхотна работа.

„ На Вегас беше отделено доста внимание. Това съревнование ще е значимо за сюжета на нашия филм. Ние се стараем той да бъде тъкмо отражение на този именит спорт – и остарелият, и новият.

„ С Маями също, имаме страхотни градове тук, с невероятна фенска база във всеки един от тях и всички основават друга атмосфера. Винаги съм чувствал, че имаме потребност от повече от едно съревнование в Съединени американски щати поради недоволствата на хората, че би трябвало да стават в 4-5 сутринта, с цел да гледат конкуренциите. Така че беше мъчно да налвезем на този пазар.

„ Идвахме единствено един път годишно тук, тъй че в този момент поддържаме интереса по-дълго. Но би трябвало да продължим да се разрастваме. Аз считам, че този филм ще ни помогне. Това е единственият в действителност интернационален или световен спорт и ние би трябвало да продължим да привличаме повече хора. Все още има доста хора, които могат да се пристрастят, имаме още накъде да се разрастваме “, изясни Хамилтън.Освен Пит във кино лентата, който към момента няма име, вземат участие още Дамсън Ибрис, Хавиер Бардем, Дамсон Ибрис и други. Режисьор на лентата е Джоузеф Косински, чийто финален план беше Top Gun: Maverick. Хамилтън е води съпродуцент на кино лентата дружно с Пит, Косински и Джери Брукхаймер.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР