Една година, след като оглави тима на Ферари във Формула

...
Една година, след като оглави тима на Ферари във Формула
Коментари Харесай

Васьор: Не съм доволен от 2023 година

Една година, откакто оглави отбора на Ферари във Формула 1 Фредерик Васьор разгласи, че не е удовлетворен постигнатото през сезон 2023 в международния шампионат. Французинът има най-трудната работа в света на моторните спортове, а през миналата акция Ферари завоюва една победа и загуби борбата с Мерцедес за второто място в класирането на конструкторите.

Васьор стартира работа във Ферари при започване на януари и наследи плана SF-23 от предшественика си Матиа Биното, като болидът на италианците се оказа бърз в квалификациите, само че износваше прекалено много гумите в надпреварите.

„ Трябва да свърша още доста работа, с цел да работим както желая. Ферари е доста огромен тим, би трябвало да познавам всички, да съм осведомен с детайлите на работата, само че сме доста по-добре спрямо ситуацията отпреди няколко месеца. Още преди да се захвана с тази работа знаех, че ме чака голямо предизвикателство, тъй че това не беше изненада за мен. Знам какво би трябвало да направя, малко по малко, ще се оправим. ”
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР