Макс Верстапен напредва с плановете си за създаването на собствен

...
Макс Верстапен напредва с плановете си за създаването на собствен
Коментари Харесай

Верстапен все по-близо да има собствен отбор

Макс Верстапен напредва с проектите си за основаването на личен спортен тим в близко бъдеще.

Целта на трикратният международен първенец във Формула 1 е неговият отбор да стартира да се състезава в GT3 конкуренциите през 2025 година. По-рано тази седмица самият Верстапен тества цяла флотилия GT3 коли в Португалия, в това число модели на Ферари, Порше, Ауди и други марки.„ Все още сме в ранната фаза – сподели нидерландецът в изявление за уеб страницата verstappen.com – Чрез Verstappen.com Racing ние спонсорираме и поддържаме спортните стратегии на няколко индивида, които са ми близки, с съвещания и препоръки. Всичко стартира с виртуалния тим Redline.

„ Много хора към момента не одобряват виртуалните надпревари като професионални, само че това е сериозен спорт. Аз влагам доста часове в него, с цел да се приготвя да победя всички. В момента във Verstappen.com Racing сме доста заети с Тиери Вермюлен (синът на мениджъра на Верстапен) в DTM и GTWC Sprint шампионата, татко ми (Йос Верстапен) и участията му в ралитата.

„ Крайната цел е основаването на личен тим. Ще стартираме в GT3 и ще забележим някъде ще ни отвее вятърът “, добави още нидерландецът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР