До началото на сезон 2024 във Формула 1 остават малко

...
До началото на сезон 2024 във Формула 1 остават малко
Коментари Харесай

В Ред Бул вече работят по болида за догодина

До началото на сезон 2024 във Формула 1 остават малко по-малко от два месеца, само че тимът на Ред Бул към този момент е насочил своя взор към 2025 година и развиването на RB21, това твърди ръководителят на инженерния отдел на „ биковете “ Бен Уотърхаус.

„ Разбираме, че RB19 има обилни ограничавания. Ако си спомним Сингапур, тогава, несъмнено, се появиха дефекти. Искаме да се подобрим в тези области, било то успеваемост при високи или ниски скорости. В същото време колата имаше ясни мощни страни, които желаеме да подобрим, като в това време отстраняваме проблемите в сериозните зони.

„ По време на прехода от RB19 към RB20 ние си поставихме ясни цели. Като цяло успяхме да реализираме множеството от тях. Не бих споделил, че всички са доволни; има още работа за подобряването му. RB20 е на най-малко шест месеца и ние към този момент започнахме да насочваме вниманието си към RB21, макар че сезонът към момента не е почнал “, цитира FormulaPassion.it думите на Уотърхаус.През миналата 2023 година Ред Бул завоюва 21 от 22 надпреварите. Единственото проваляне на „ биковете “ пристигна в Сингапур, където успеха беше за Карлос Сайнц с Ферари.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР