НАТО предупреди британските войници Руските киберпрестъпници се опитват да проникнат

...
НАТО предупреди британските войници Руските киберпрестъпници се опитват да проникнат
Коментари Харесай

Руски киберпрестъпници се опитват да сплашат британските войници чрез проникване в телефони, предупреждава НАТО

НАТО предизвести английските бойци Руските киберпрестъпници се пробват да обхванат в мобилните им телефони, до момента в който организират учения.

Твърди се, че шпионите се пробват да вземат персоналните данни от телефоните в опит да открият силата на бойната мощ. Опитът може да бъде употребен и за заплашване на войските посредством ориентиране към фамилиите им посредством взимане на персоналната им информация. Действията на шпионаж могат да бъдат осъществени от комплицирани дронове, летящи от горната страна, както и от портативни антени на земята, съгласно The ​​Times.

Хиляди британци са изпратени в страни, граничещи с Русия. Подполковник Грант Браун беше представен да споделя: „ Не би трябвало да си вършим илюзии – Русия ще ни следи, до момента в който се приготвяме, до момента в който разполагаме и до момента в който действаме в Европа. Това е хубаво нещо, това е целият смисъл на това разрастване. Но това ще значи непоколебим метод към неща като потреблението на мобилни телефони, до момента в който сте на открито в театъра. Трябва да чакаме съветските сътрудници да организират електронно съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР