ОвенДнес Вашият любим човек непреднамерено ще Ви обижда. В плановете

...
ОвенДнес Вашият любим човек непреднамерено ще Ви обижда. В плановете
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 14 май 2024 г.

Овен
Днес Вашият обичан човек непреднамерено ще Ви наскърбява. В проектите му няма да има нищо такова, само че всичко ще се получава ненадейно, единствено по себе си, без значение от желанието или нежеланието му. Постарайте се, да не се обиждате – в последна сметка не го прави преднамерено.
Телец
Да си изясните кои точно аспекти в живота Ви изискват внимание в този момент, не е по този начин елементарно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и към този момент от много време не се усещате в естетика с обкръжаващия Ви свят. Това, което в този момент би трябвало да извършите, е да взе участие интензивно в темп и заниманията на обичаните си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си дейности или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато още веднъж се окажете в центъра на дейните дейности, ще разберете върху какво би трябвало да се концентрирайте.

Близнаци
Днес природата ще се окаже срещу Вашите връзки. Метереологичното време по никакъв метод няма да способства за сантиментални разходки и буйни самопризнания в обич, само че и няма да Ви даде опция да се концентрирате един в различен: нещо непрестанно и наложително ще Ви отвлича. Затова, в случай че има опция да не излизате от къщи, не го правете...

Рак
Губите своята убеденост в личните сили, и в това няма нищо изумително: нещата Ви през този ден напълно няма да се подреждат безпрепятствено и елементарно. Вашите действия изобщо няма да имат тези последици, на които разчитате. Във връзка с това може да се наложи да се извинявате, да се оправдавате и да оправяте позволени пропуски. Не забравяйте, че сте много чувствителни към рецензия, а през този ден тя ще бъде в обилие. Недопустими са недомлъвки и неясноти в персоналните връзки. Всичко, което е въпреки и в известна степен двусмислено, ще бъде изтълкувано напълно погрешно. Вашите подмятания ще наподобяват обидни, а шегите – нетактични. Но пък сантименталните забележдки вероятно ще бъдат по усета на заобикалящите.

Лъв
Този ден ще зарадва Лъвовете, които възнамеряват да го прекарат в кръг от близки хора. Не е мъчно да намерят общ език с роднините, а може да разчитат на снизходителността и разбирането на обичания човек. Не са изключени и нови запознанства. Те чакат тези, които ще прекарат деня си на път. Не е желателно визитата на увеселителни заведения и нощни клубове. Звездите поучават за изгодност. При състояние че финансовата обстановка не е по никакъв начин удобна, небрежността в това отношение е нежелателна. Има огромна възможност за неразположение.

Дева
Днес индивидът, който от толкоз от дълго време си харесвате, напълно ненадейно ще Ви обърне внимание и в случай че не се тормози, ще Ви предложения на среща. Много е значимо, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя късмет. Впрочем, пригответе се за отчаяние: изцяло допустимо е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкоз извънреден, както Ви се е коствало.

Везни
Колкото и да Ви се желае, да се отнесете със състрадание към някого, на процедура не са Ви останали нито почитание, нито състрадание към този съответен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв метод на всички Ваши познати. Предстои Ви прелестен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я скапе.

Скорпион
Май сте си прекомерно самодостатъчни, с цел да смятате някого за своя половинка! Ако би трябвало да сте почтени (поне пред себе си), думата „ половинка ” дори малко ще Ви наскърбява... Тогава може би е по- добре да живеете в уединение, щом толкоз никой не Ви е необходим? Помислете за това на мира...

Стрелец
Завоюването на индивида на Вашите фантазии, отива към своя край. Скоро той ще се съобщи на милостта на спечелилия и ще живеете, както се споделя, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази фантазия се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава по този начин да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог
Денят е удобен за взаимно пътешестване отвън града. Толкова благоприятем, че поради това пътешестване би трябвало да оставите на стана всички останали задания. Просто точно в този момент и точно отвън града, на природа, ще стане сред Вас това, което по този начин дълго сте желали и очаквали. И което ще чакате още доста дълго, в случай че не се съобразите със съвета на звездите.

Водолей
Трябва да си отдъхнете. Този ден е обвързван с намаление на виталния капацитет и по тази причина ще се уморявате елементарно, а има заплаха и да се разболеете.Необходимо е да се погрижите за себе си, а и да намерите време за оздравителни процедури и профилактични мероприятия. Многото благоприятни условия са свързани със съществени енергийни загуби и по тази причина избирайте единствено тези неща, които са фактически по силите Ви. Може да разчитате на помощ и поддръжка от другари, а родителите и другите близки родственици може да Ви дадат положителни препоръки. Вечерта е най-добре да прекарате в обкръжението на най-близките си хора, с цел да може и душата Ви да отдъхне, и да поговорите за това, което Ви тревожи.

Риби
Ще се появи опция да сключите няколко преференциални, само че за жалост взаимно изключващи се покупко-продажби. Изберете тази, която Ви се коства по-надеждна: не би трябвало да рискувате без особена потребност. Денят не е неприятен за започване на лична работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете дружно с родственици и другари. Неочаквано ще се появи опция да уредите някогашен фамилни спорове. В персоналната сфера ще успявате да намерите доста истински и изключитено ефикасни решения. У близките това ще предизивика учудване и удивление от Вашите качества.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР