Матю Модайн, най-известен с работата си в култовата класика от

...
Матю Модайн, най-известен с работата си в култовата класика от
Коментари Харесай

Матю Модайн казва, че „жестокото“ общество е направило филма Hard Miles „задължителен“ в откровена изповед

Матю Модайн, най-известен с работата си в паметната класика от 1987 година Full Metal Jacket и неотдавна Stranger Things, се заема с нов роля.

Въз основа на същинска история, Hard Miles следва Грег Таунсенд (изигран от Матю), обществен служащ в поправително учебно заведение в Колорадо, който събира група затворени младежи и ги повежда на натоварен и трансформиращо колоездене от Денвър до Гранд Каньон. Грег, който въодушеви кино лентата с действителното си колоездене на хиляда благи до Гранд Каньон с 10 студенти от Ridge View Academy от сложни среди, употребява колоезденето като форма на терапия и рехабилитация за младежите.

Матю показа с Mirror опита си от действителния живот на Грег, като сподели, че има доста информация за героя му, за която е чел. Социалният служащ от Колорадо също беше на снимачната площадка, до момента в който правеха кино лентата, което означаваше, че съумяха да проведат доста диалози и в последна сметка се съгласиха на „ тази концепция за промяна и подкрепяне на хората да продължат живота си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР