Майка блестя“ и трансформира тялото си на стара дама“, за

...
Майка блестя“ и трансформира тялото си на стара дама“, за
Коментари Харесай

Жена, 51, трансформира „тялото на старата дама“, след като се почувства „отвратително“

Майка „ светя “ и трансформира „ тялото си на остаряла дама “, с цел да стане супер годна на 50-те си години и в този момент се усеща „ по-силна “ от всеки път.

51-годишната Били Стийл не се беше борила с тежестта си, до момента в който не роди второто си дете на 35 години и наклони везните на 13-те 5 фунта и размер 16. Тя загуби тежестта си, само че откри, че наддава още веднъж е на 48 години, откакто е в перименопауза - доближава 12-ти 9 lbs и размер 14.

Били се бореше с меланхолия, пиянство и диетата си в продължение на три години, само че съумя да стартира да прави промени, откакто осъзна " тежестта ", която може да аргументи здравето й бъде на двете си деца. Тя отиде във фитнеса и прекатурна живота си и в този момент е раздрана 51-годишна.

Били, персонален треньор от Нов Южен Уелс, Австралия сподели: „ Не мога да допускам по какъв начин изглеждах Бях на Олимпийските игри за самоизтребление. Сега се усещам физически по-силен

„ Всичко в тялото ми е по-добро от всеки път. Паметта ми е по-остра. Имам по-добра еластичност. Всичко е необикновено....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР