Телевизионната двойка Рут Лангсфорд и Иймън Холмс съсипаха феновете си,

...
Телевизионната двойка Рут Лангсфорд и Иймън Холмс съсипаха феновете си,
Коментари Харесай

Браковете на Иймън Холмс с Рут Лангсфорд и първата му съпруга бяха „унищожени от един и същ проблем“

Телевизионната двойка Рут Лангсфорд и Иймън Холмс унищожиха почитателите си, когато оповестиха раздялата си – само че имаше признаци на проблеми доста преди тяхното бомбено изказване.

Източник, непосредствен до двойката, разкри, че тяхната 27-годишна връзка се е разпаднала, откакто работните задължения са отвели живота им „ в разнообразни направления “, като съгласно известията Рут не е могла да преодолее откровените изявления на брачна половинка си против някогашния им шеф, ITV, когато дуото беше изхвърлено от This Morning.

64-годишният Иймън към този момент откри своя ефирен дом в GB News и през днешния ден наруши мълчанието си по отношение на разпадането на брака по време на шоуто си за закуска. Роденият в Белфаст водещ благодари на почитателите си за поддръжката им и сподели " какъв уикенд беше " в загадъчна забележка.

Дългогодишното владичество на двойката в малкия екран денем беше сложено в хаос, когато те бяха брутално отстранени от концерта им в This Morning през 2021 година Рут избра да остане лоялна към някогашния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР