Шефът на Комисията за защита на потребителите в Силистра –

...
Шефът на Комисията за защита на потребителите в Силистра –
Коментари Харесай

Шефът на КЗП в Силистра задържан с подкуп

Шефът на Комисията за отбрана на потребителите в Силистра – Урал Чакър, е бил арестуван през вчерашния ден поради пожелан рушвет.

До ареста, осъществен при акция на Икономическа полиция в града, се е стигнало след подаден сигнал от притежател на търговски обект в регионалния град, оповестиха от полицията през днешния ден.

Оттам не оповестиха името на Чакър, само че по неофициална информация става дума точно за него. Не беше оповестена и сумата, която взел преди да бъде арестуван.

Той е бил на инспекция и е открил няколко административни нарушавания. Предложил на търговеца да му даде избрана сума и по този начин да избегне съставянето на актове. Собственикът отказал, само че Чакър му оказал напън и му сложил крайни периоди. Притиснат, изнудваният търговец решил да алармира полицията.

Чакър бил задържан директно след приемане на част от претенции рушвет. Той е арестуван за период от 24 часа, само че си чака мярката да бъде удължена до 72 часа. Започнало е следствие.

Преди години Урал Чакър бе от видните членове на Движение за права и свободи в района. Беше шеф на Държавна фирма „ Земеделие “ от 2001 до 2009 година. По това време имаше недоволства от аграрни стопани, че са били изнудвани от чиновници на фонда, напомня "24 часа ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР