Съобщава се, че Дженифър Лопес свърши“ с опитите си да

...
Съобщава се, че Дженифър Лопес свърши“ с опитите си да
Коментари Харесай

Дженифър Лопес „свърши“ с опитите си да спаси брака си със „сръдливия“ Бен Афлек, тъй като ситуацията „се влошава“

Съобщава се, че Дженифър Лопес „ свърши “ с опитите си да оправи брака си с Бен Афлек на фона на слуховете, че двойката има брачни проблеми и се споделя, че са на път за бракоразвод.

Източник сподели пред DailyMail, че актрисата е достигнала лимита си и към този момент не се интересува да прави „ повече “, с цел да избави връзката си с холивудската звезда. „ На Джени й писна задоволително и тя в действителност се опита, само че не може повече, не става по-добре, по-зле е “, сподели източник от музикалната промишленост пред изданието.

Вътрешният човек показа, че повода, заради която певицата " напуснала " 51-годишния си брачен партньор, тъй като той постоянно бил " свадлив и отрицателен ". „ Дженифър е тъжна от края на сватбата си, само че „ се пробва да извлече най-хубавото от него, като тренира, прекарва време с близнаците си Макс и Еме и прави нови проекти за 2025 година “, продължиха те.

Щракнете, с цел да следвате Mirror US в Гугъл News, с цел да сте в крайник с всички последни вести, спортни и развлекателни истории.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР