Иван Гешев излезе с потресаващи разкрития за лидера на Продължаваме

...
Иван Гешев излезе с потресаващи разкрития за лидера на Продължаваме
Коментари Харесай

Иван Гешев с потресаващи разкрития за Петков: „Пици с кристали“ в Министерски съвет, припадъци след „друсане“…

Иван Гешев излезе с потресаващи разкрития за водача на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. „ Пици с кристали “ в Министерски съвет, припадъци след „ друсане “… Това са единствено част от бруталните образци, които някогашният основен прокурор даде за времето на ръководство на Политическа партия в ефира на Евроком.

В изявление пред Сашо Диков по Евроком Гешев напомни за „ митичните пици с кристали, които се носели в Министерски съвет “, и добави нови сюжети към премиерстването на Петков.

„ Това не е загадка. Не е загадка и друго – разказвали са ми от службите по какъв начин по Боровец пада, свестяват го, здравна сестра му бърше всичко… Явно от слънцето, съчетано може би от чистия въздух и студена вода… То дори не е смешно ”, показа в ефира Иван Гешев.

Иван Гешев с потресаващи разкрития за Петков

Мъжки шапки с козирка – кои стилове ще са подобаващи за вас? 19.06.24 14:14 Иван Гешев с потресаващи разкрития за Петков: „ Пици с кристали “ в Министерски съвет, припадъци след „ друсане “… (ВИДЕО) 19.06.24 14:11 UnHerd: Германците освиркваха Род Стюарт поради поддръжката му за Киев, британците ги поддържаха 19.06.24 13:42 Турция разруши Грузия в зрелищен мач 19.06.24 13:35 CNN: Разногласия по отношение на формулировката на участието на Украйна в НАТО преди срещата на върха през юли 19.06.24 13:25

И описа още една странна преживелица – образец за несъответстващо държание от страна на Кирил Петков:

„ Качва се в колата на НСО и споделя: „ Карай към Пловдив “. След малко заспива на задната седалка. Събужда се в Пловдив и вика: „ Абе, вие къде сте ме докарали, бе!? Да не сте ме отвлекли! Я ме прибирайте у дома ”.

Гешев добави: „ Представете си отпред на корпорацията на Илон Мъск да стои неуравновесен ром с първи клас обучение ”.

Според някогашния основен прокурор от „ Продължаваме промяната – Демократична България ” изобщо не схващат какво са създали.

„ Това, че изпраха Борисов, че трансформираха конституцията, че им дадоха на каишка правосъдната власт, че ограничиха президента… ”

Снимка: Скрийншот

По мотив дейностите на Христо Иванов пък Иван Гешев сподели следното:

„ Този човек е с толкоз невисок капацитет, че не желая да го разясня. Той си мислеше, че променя… Конституцията я трансформираха Борисов и Пеевски. И го изхвърлиха. И в този момент сега ги върна на бял кон. И продължава да си мисли, че е направил промяна. Той дори не осъзнава какво е направил, аз съм покъртен! “

SafeNews напомня, че през март Кирил Петков се появи във очевидно несъответстващо държание в прочувствено изказване от парламентарната естрада

Ето какво написа тогава в собствен пост юристът и лекар по конституционно право Петър Кичашки:

Ръкомахане, слюноотделяне, заваляне, кръгове под очите, тип на човек, който не е спал най-малко седмица. Нервност, тракане, кряскане, викове. Всичко това на коленца и с молба за власт. Гледат към Борисов и като Оливър Туист протягат празна властова купичка и се молят за спомагателна порция. Ситуацията се разказва в едно изречение – властта е опиум. Съчетаването й с други опиати единствено може да утежни обстановката.

 

 

Източник – Евроком

 

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР