Samsung ще играе важна роля в церемонията по откриването на

...
Samsung ще играе важна роля в церемонията по откриването на
Коментари Харесай

200 смартфона Samsung Galaxy S24 Ultra ще излъчват откриването на Олимпийските игри през 2024 година в Париж

Samsung ще играе значима роля в церемонията по откриването на Олимпийските игри през 2024 година За задачата компанията е разположила на корабите по река Сена повече от 200 смарт телефона Galaxy S24 Ultra. Летните олимпийски игри през 2024 година ще стартират в Париж на 26-ти юли. По време на церемонията по откриването им 85 кораба, пренасящи 10 500 спортисти, ще плават по Сена, а Samsung ще провежда лъчение на събитието благодарение на смарт телефоните.

Samsung оповестява, че Galaxy S24 Ultra ще бъде подложен и на носа и на кърмата на всяка от спортните лодки от другите страни. Телефоните, всеки от които коства към 1300 $, ще излъчват прекосяването на спортистите по Сена от разнообразни ъгли.

Най-голямата френска телекомуникационна компания Orange (бившата France Telecom) ще обезпечи безпроблемното лъчение на Samsung. В Париж ще бъдат конфигурирани повече от дванадесет спомагателни 5G антени, с цел да се подсигурява, че всеки Galaxy S24 Ultra ще снима устойчиво. Допълнителната подготовка ще включва противопоставяне на вероятни ветрове и горещини.

Да напомним, че флагманите на Samsung поддържат благоприятни условия за оптична стабилизация на изображението, които са потребни при снимане на клатещи се лодки. Това е самобитен тест на Galaxy S24 Ultra в рискови условия. Резултатът от него може да се види по малкия екран и в онлайн излъчването на събитието. Това не е първият път, в който Samsung прибягва до забавни рекламни акции. През март няколко телефона Galaxy S24 Ultra снимаха Земята от стратосферата.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР