Шапката може да направи изключително атрактивна една дама. Разбира се,

...
Шапката може да направи изключително атрактивна една дама. Разбира се,
Коментари Харесай

Каква шапка да изберем според формата на лицето?

Шапката може да направи извънредно атрактивна една дама. Разбира се, в случай че се съобрази с формата на лицето си, а не сляпо да се доверява на стилните трендове. Наталия от ни дава доста скъпи препоръки в най-новото си видео и ни поучава какъв вид шапка да подберем съгласно формата на нашето лице.

Кръгло лице

На кръгло лице отиват шапки вид федора, бере или трилби. Залагайте на модерните барети и избягвайте шапки, които застават компактно по главите ви и скриват напълно челото ви.
 шапки iStock/Getty Images
Квадратно лице

Ако лицето ви квадратно, спрете се на модели със заоблена форма вид клош. Добре е да избягвате шапки с необятни козирки, защото те подчертават острите черти на лицето и резултатът се трансформира в недостатък. Залагайте на по-леки цветове, които оптически приковават вниманието върху себе си и омекотяват чертите на лицата ни.

Овално лице

Дамите с овално лице са щастливки, тъй като на тях им стоят всички модели шапки. На него отиват както Капела, по този начин и Трилби, Клош и други Избягвайте шапките с огромни помпони.-->
 шапка iStock/Getty Images

Продълговато лице

За тези от нас, които имат издължено лице е добре да наблягате на модели вид шапка, които балансират и придават по-овален образ на лицето.

Можете да се спрете и на асиметрично сложена на една страна барета, избягвайте обаче геометричните форми по шапките.

Триъгълно лице

Избирайте шапки, които изцяло покриват челото ви. Носете дребни аксесоари или декорации върху шапката. Носете ушанката с вързани на върха наушници.

Избягвайте компактно прилепнали шапки и шапки с необятна външна страна. Обиколката на шапката в никакъв случай не би трябвало да е по-широка от скулите ви.
 
И още:


 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР