Шампионът по футбол на Ирландия Шамрок Роувърс определено не се

...
Шампионът по футбол на Ирландия Шамрок Роувърс определено не се
Коментари Харесай

Треньорът на Шамрок: Искаме да спечелим мача срещу Лудогорец

Шампионът по футбол на Ирландия Шамрок Роувърс несъмнено не се намира в най-хубавата си форма, само че ще би трябвало да хвърли всички сили, в случай че желае да отбрани реномето си на участник в най-престижния клубен шампионат на УЕФА.

За това призна старши треньорът Стивън Брадли. Утре отборът се изправя против Лудогорец в мач-реванш от предварителните групи на Шампионска лига.

" Трябва да подходим с манталитета, че ще спечелим мача. Както знаехме и преди първата среща, че там ще бъде мъчно, тъй като излизаме против доста добър тим. Но ние би трябвало да подходим по този начин, че желаеме да спечелим мача и ще се опитаме да го създадем.

Европейските шампионати е мястото, където желаеме да бъдем. Искаме да играем в огромни мачове на всеки няколко дни. Така че без извинения, явно не бяхме в най-хубавата си форма в мача с Дрохида. Искахме да спечелим, само че за жалост не успяхме да го създадем. Бeше разочароващо, че не спечелихме. Още повече, че водихме в резултата 9 минути преди края, тъй че в действителност сме разочаровани. Искахме да реализираме резултат с три точки, само че си тръгваме с една. Така че я взимаме и гледаме напред ".
 Лудогорец и ЦСКА на влиятелни позиции на Балканите
Лудогорец и ЦСКА на влиятелни позиции на Балканите

Левски е по-назад
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР