Шамарът, който комикът Крис Рок получи от спечелилия Оскар Уил

...
Шамарът, който комикът Крис Рок получи от спечелилия Оскар Уил
Коментари Харесай

Шамарът от Уил Смит изстреля нагоре продажбите за турнето на Крис Рок

Шамарът, който комикът Крис Рок получи от спечелилия Оскар Уил Смит, може и да е бил противен, само че наподобява е съдействал за скок в продажбите на билетите за идното му турне.

По данни на най-малко един уебсайт за продажба на билети, пропуските за турнето на Рок - Ego Death World Tour, скачат до небето, откакто Смит зашлеви комика на сцената по време на тазгодишната гала по връчването на премиите Оскари.

"Вчера продадохме повече билети за Крис Рок, в сравнение с за последния месец, " написаха от TickPick в профила си в Twitter в понеделник.

Рок беше оповестил турнето си в Instagram на 23 февруари, обещавайки "изцяло нови материали " и "интроспективна " стратегия, която ще бъде "много персонална и доста занимателна. "

От Newsweek осведомиха, че се регистрира и скок в цените на билетите за зрелище на Рок. Според изданието цената на пропуските за маса на идното шоу на Рок в петък в Wilbur Theater в Бостън се е покачила от 338 $ в понеделник сутринта до 450 $ в границите на час.

Докато представяше премията за най-хубав документален филм, Рок се пошегува, че брачната половинка на Уил Смит - Джейда Пинкет, би трябвало да взе участие във кино лентата "Редник Джейн 2 " поради бръсната й глава. Пинкет Смит страда от плешивост, а шегата наподобява подразни брачна половинка й, който излезе на сцената и шамароса Рок.

Спорът сред Смит и Рок е 2016 година, защото тогава комикът се пошегува с Пинкет Смит за това, че не е поканена на церемонията по връчването на Оскарите.

Тази година Уил Смит завоюва премията в категорията за най-хубава мъжка роля за играта си в "Методът Уилямс ". При приемането на премия той се извини на филмовата академия за държанието си преди този момент. Актьорът се извини обществено и на Рок с пост в Instagram.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР