Сезонът по Черноморието върви добре, ще се предприеме по-агресивна рекламна

...
Сезонът по Черноморието върви добре, ще се предприеме по-агресивна рекламна
Коментари Харесай

Илин Димитров: Сезонът по Черноморието върви добре

Сезонът по Черноморието върви добре, ще се предприеме по-агресивна рекламна акция на българския и прилежащите пазари, записванията за зимния сезон също са положителни. Това разяснява във Варна министърът на туризма Илин Димитров, който участва на тържествата, отдадени на празника на Варна. Министърът изрази вяра, че времето през септември ще е хубаво и Черноморието ще бъде наситено с български туристи.

Той акцентира, че би трябвало да бъде обновена Националната тактика за развиване на туризма до 2030 година По думите му повода е, че документът е юридически преди години и не регистрира нито новите цифрови благоприятни условия, нито работата в изискванията на пандемията от Covid-19. Според него промени в тактиката обаче могат да бъдат препоръчани и осъществени от държавно управление с по-дълъг небосвод.

До 10 септември от Министерството на туризма ще преведат втори я транш от средствата за хотелиерите,приютили украински бежанци-това заяви за БНР във Варна министърът на туризма Илин Димитров.

Чуйте повече от диалога на Даниела Стойнова с Илин Димитров:

По обявата работи: Елисавета Илиева
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР