Севернокорейският лидер Ким Чен-ун отново показа дъщеря си. Този път

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун отново показа дъщеря си. Този път
Коментари Харесай

Ким Чен-ун отново показа дъщеря си. Всички се питат къде я заведе

Севернокорейският водач Ким Чен-ун още веднъж сподели щерка си. Този път той я заведе на футболен мач, който изгледа дружно с висши партийни и държавни представители, оповестиха медиите в КНДР, представени от Българска телеграфна агенция.

Ким и щерка му участваха на спортни надпревари сред тимовете министерския съвет и министерството на защитата, в това число футболна среща, приключила с резултат 3:1 за военното ведомство.
-->
Всичко това беше част от състезателен празник, проведен по случай рождения ден на починалия татко на Ким, Ким Чен-ир.

Освен водача и щерка му измежду феновете бяха и министър председателят Ким Док-хун, министърът на защитата Кан Сун-нам, а също и висши функционери на Корейската трудова партия, министерски представители и офицери.

Появата на дъщерята на Ким, наричана в държавните медии " обичаното дете " и " почитаемото дете " на Ким, е нейна шеста на обществено събитие, само че и първата на събитие, което не е обвързвано с армията, означават организациите.

Във всички останали случаи той или я водеше на тествания на ракети, или на прегледи на ракетния боеприпас, или на военни паради.

Според южнокорейското разузнаване момичето е дъщерята на Ким на име Джу-е, за която някогашната американска баскетболна звезда Денис Родман приказва, че е видял при гостуването си на семейство Ким през 2013 година

Анализаторите се пробват да отгатнат какво обръщение се крие зад обществените появи на водача дружно с Джу-е. Според някои това е метод татко ѝ да подсети на света, че в никакъв случай няма да се откаже непринудено от нуклеарните оръжия и ракетите, които явно счита за най-хубавата гаранция за оцеляването си и за продължаването на династичното ръководство на фамилията му. Според други отзиви показните ѝ появи в държавните медии може да имат за цел и подсилване на вътрешната преданост към семейство Ким, както и подготовка за бъдещо наследствено предаване на властта.

На публикуваните от Корейската централна телеграфна организация фотоси от футболната среща някъде на задния ред се вижда седнала и авторитетната сестра на Ким Ким Йо-чен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР