Сенаторът на Съвета на Федерацията от Крим Сергей Цеков прогнозира,

...
Сенаторът на Съвета на Федерацията от Крим Сергей Цеков прогнозира,
Коментари Харесай

В Крим прогнозират преход на южните територии на Украйна към Русия

Сенаторът на Съвета на Федерацията от Крим Сергей Цеков предвижда, че с огромна степен на възможност южните територии на Украйна ще станат съветски район в бъдеще . Според него в този момент е належащо да се обезпечи отбраната на хората, живеещи в южните региони на Украйна. „ Знаем какво се случва с тези, които умерено посрещнаха съветската войска на тяхна територия: те бяха подигравани. Първо ще осигурим сигурност и едвам по-късно ще има самоопределяне, може би референдум “, акцентира сенаторът. Той добави, че при всички случаи това ще бъде изборът на жителите, които живеят на тези територии, написа Лента.ру.

На собствен ред вицепремиерът на Крим Георгий Мурадов също предвижда, че южните територии на Украйна ще станат част от Русия. „ Нямам подозрения. Това, както оценяваме от общуването ни с жителите на района, е волята на самите хора, множеството от които са живели осем години в условия на репресии и тормоз”, сподели непрекъснатият представител на републиката.

Според Мурадов Русия повече няма да разреши „ безнаказано да се стреля по съветския свят по разпореждане на Запада “. Вицепремиерът на Крим акцентира, че териториите, „ подарени “ един път на Украйна, постоянно са били съветски , там живее напълно рускоезично население . „ Имаме общ културен код. Още през днешния ден мислим за мирния живот на хората. В тези територии се образуват гражданско-военни администрации, тук пристигнаха съветски телевизионни канали, появиха се съветски учебници в учебните заведения, съветската рубла сполучливо навлиза в икономическия живот на района “, заключи той, представен от Лента.ру.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР