Sen. JD Vance, R-Ohio, настоява за отговори от Министерството на

...
Sen. JD Vance, R-Ohio, настоява за отговори от Министерството на
Коментари Харесай

Sens Vance, Hawley, Lee изискват отговори относно „отнасящите се“ договори за разнообразие в енергийния отдел, НАСА

Sen. JD Vance, R-Ohio, упорства за отговори от Министерството на енергетиката (DOE) и Националната администрация по аеронавтика и проучване на космоса (NASA) по отношение на евентуални контракти с някой, който нарекоха " подпалващ расистки теоретик ".

Писмо до секретарите на DOE и НАСА във вторник, подписано също от сенатор Майк Лий, R-Юта и сенатор Джош Хоули, R-Mo., се твърди, че BWG Solutions - консултантска активност за разнообразие, правдивост и включване (DEI) организация —  „ предизвикват расова ненавист и принуждение “.

Ванс сподели, че в случай че организациите са клиенти на BWG Solutions, това е „ съществено обезпокоително “.

Отляво надясно, сенатор Джей Ди Ванс, сенатор Джош Хоули и сенатор Майк Лий. (Getty Images)

Според уеб страницата на основния изпълнителен шеф на BWG Джанис Гасам Асаре, НАСА и Министерството на енергетиката са клиенти на компанията дружно с компании от Fortune 500 като Гугъл и Amazon.

Една от книгите на Гасам Асаре, озаглавена „ Decentring Whiteness in the Workplace: A Guide for Equity and Inclusion “, се концентрира върху другите способи, по които „ белотата “ е проникнала в корпоративното работно място. В писмото на Ванс той твърди, че Гасам Асаре е измислил термина „ бяла перверзия “.

Според писмото на Ванс, Гасам Асаре е похвалил офанзивата на гражданския център на окръг Марин през 1970 година от членове на партията Черната пантера, като я е определил като " овластяващ " и " въодушевяващ " образец за " Въстанието на робите ". Атаката приключи с убийството на арбитър Харолд Хейли от няколко деятели.

Сен. JD Vance сподели, че сключването на контракт с индивида, който е измислил термина „ бяла перверзия “, е съществено загрижено. (Getty Images)

Писмото също по този начин твърди, че Гасам Асаре подлага на критика белите хора групово за това, че имат „ белия взор “, който им разрешава за управление на публичните правила и интервенции. Освен това, в писмото се твърди, че тя се застъпва за работодателите да дават „ микро-репарации “ на чернокожите чиновници, предлагайки изгоди като повишение на заплатите и покачвания само въз основа на раса.

„ По явни аргументи нашето държавно управление би трябвало да има нищо общо нито с Джанис Гасам Асаре, нито с нейния консултантски бизнес “, написа Ванс. „ Нейното задържане от федерална организация може даже да влезе в несъгласие с федералния закон за гражданските права, съгласно който образованието за „ многообразие “ и „ тормоз “ на работното място може да докара до враждебна работна среда. “

До 12 януари, сенаторите търсят информация от DOE и NASA по отношение на заплащания или контракти с Gassam Asare или BWG Business Solutions.

По-конкретно, законодателите желаят детайлности за предоставяните услуги, удостоверение или отказване на изказванията на Gassam Asare, че е клиент на DOE и NASA, дали тези услуги са докладвани на Конгреса и подхванатите стъпки за инспекция на неналичието на бизнес връзки.

Програмите за многообразие, равнопоставеност и приобщаване постоянно се преплитат с концепции от сериозната расова доктрина в образованието. (Adobe Stock)

В писмото също по този начин се желае пояснение по какъв начин всички образования, предлагани от Gassam Asare или нейната организация, са в сходство с федералния закон, който не разрешава потреблението на федерални средства за образования, които могат да „ провокират високи равнища на прочувствена реакция или психически стрес у някои участници. "

Ванс удвоява своята дрънканица против самодейностите на DEI в американските институции. Миналата седмица той също по този начин разгласява в обществените медии отворено писмо до бъдещия президент на държавния университет в Охайо, призовавайки новия админ да изостави мандатите за „ разнообразие, правдивост и приобщаване “.

Ванс, ученик на щата Охайо, упрекна учебното заведение, че употребява изразителност за расова правдивост, с цел да прикрие „ расовата ненавист “ при наемането на личен състав и образователните стратегии.

Fox News се свърза с Гасам Асаре, DOE и НАСА за коментар.

Timothy H.J. Nerozzi от Fox News способства за този отчет.

Джейми Джоузеф е публицист, който отразява политиката. Тя води цифровото отразяване на Fox News за Сената.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР