Звездата от Бягство от затвора Сара Уейн Калис твърди, че

...
Звездата от Бягство от затвора Сара Уейн Калис твърди, че
Коментари Харесай

Звездата от Бягство от затвора Сара Уейн Калис твърди, че актьорът се е плюл в лицето й на снимачната площадка на хитовото шоу

Звездата от " Бягство от пандиза " Сара Уейн Калис твърди, че зад кулисите е станало много съществено закононарушение на хитовото шоу.

Callies, която взе участие като Сара Танкреди в шоуто на FOX, неотдавна стартира подкаст с някогашния сътрудник Пол Аделщайн, в който те гледат още веднъж и размишляват върху всеки епизод на " Бягство от пандиза ". Шоуто продължи пет сезона, започвайки от 2005 година Последният му сезон беше излъчен през 2017 година

Тя се появи в подкаста „ Обширни хрумвания с Рейчъл Билсън и Оливия Алън “ и приказва искрено за времето си в драмата сериал.

Сара Уейн Калис споделя, че е снимала „ Бягство от пандиза “ по време на интервал на „ необятна мизогиния “ на снимачната площадка. (Ейми Съсман/Гети изображения)

Калис и Билсън са свързани между тях, защото Билсън преди този момент е работила върху подкаст, по време на който тя преразгледа времето си за „ The O.C. “

Калис споделя, че преди да стартира подкаста, е било мъчно да се преразгледа тази част от нейният живот.

„ Не можах да стигна оттатък частите, които бяха токсични и мъчителни “, изясни тя.

„ Какво открих през последните няколко години, до момента в който писах и режисирах и като че ли върша подкасти по сюжет и други неща и просто се реалокирам в неактьорски елементи от нашия свят на описване на истории, съзнавам, че минавам през порти, които са отворени поради „ Бягство от пандиза “ и поради „ [The] Walking Dead “. " Тя играе Лори Граймс в хитовото шоу на AMC в продължение на три сезона.

Доминик Пърсел и Сара Уейн Калис се появяват в кадър от " Бягство от пандиза " на FOX (FOX Image Collection посредством Getty Images)

" И по този начин, в този момент виждам обратно към тези излъчвания с толкоз доста признателност ", сподели тя. „ Винаги съм бил признателен за кариерата си, тъй като усещам, че всеки ден, в който можеш да кажеш, че си работещ артист, е същинско знамение, само че това ми даде тип лекарство да се върна и да мога да вижте тези ранни проекти… макар ширещата се мизогиния, макар че участвах в сходно шоу, че бяхте единствената жена в близост “, сподели тя за състава, който е доста мъжежен.

Продуценти на сериала също бяха най-вече мъже.

Затворническата драма последва братята Линкълн Бъроус, изигран от Доминик Пърсел и Майкъл Скофийлд, изигран от Уентуърт Милър. Поддържащият актьорски състав включва няколко мъжки артисти, в това число Амори Ноласко, Робърт Непър, Уейд Уилямс, Рокмънд Дънбар и Аделщайн.

Продуцентът Ваун Уилмот и Майкъл Хоровиц са сандвич с актьорския състав на „ Бягство от пандиза “., " Уентуърт Милър, Сара Уейн Калис, Доминик Пърсел и Робърт Непър, на Comic-Con. (Албърт Л. Ортега/Гети изображения)

" Имаше две преимущества на това меч ", призна Калис, че постоянно е единствената жена на снимачната площадка. „ Имах артист в това шоу, който ме плюеше в лицето. назовавайки колежката си.

Callies сподели, че средата на снимачната площадка е била толкоз неприятна, че брачният партньор й желал да се включи.

„ Имаше неща, като да вземем за пример да се прибера у дома няколко вечери и да би трябвало да прекарам един час, с цел да увещавам брачна половинка си да не отиде да хоспитализира някого “, разкри тя.

Сара Уейн Калис споделя тя трябваше да попречи на брачна половинка си да „ отиде да хоспитализира някого “, откакто му описа истории от снимачната площадка. (Albert L. Ortega/Getty Images)

„ Някои от момчетата бяха страхотни, и някои от тях бяха изцяло джентълмени, само че когато преминете от нула до 60, от никой не знае кой съм до „ Аз съм на килима на премиите “. Какво е това нещо, което споделят като: „ Всеки простак може да се оправи с компликациите, в случай че искаш да изпробваш медала на един човек, дай му триумф. “ Като, беше - и още веднъж, толкоз доста от това също беше ужасно и сътвори другари за цялостен живот и всички неща, само че не бях подготвен да го виждам... тъй като не го желаех изпрати ме в серпантина от рода на: „ Какво им разреших да ми кажат? Какво не съм докладвал? “

A представител на Callies не отговори незабавно на настояването на Fox News Digital за коментар.

Каролайн Тейър е създател на развлечения за Fox News Digital. Следвайте Caroline Thayer в Twitter на @carolinejthayer. Съвети за истории могат да се изпращат на [email protected].

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР