Съдебно номиниран президент Байдън беше осъден в сряда заради препоръка

...
Съдебно номиниран президент Байдън беше осъден в сряда заради препоръка
Коментари Харесай

Сенаторите осъдиха съдебен кандидат Байдън заради искането за трансфер на транссексуални затворници въпреки присъдите за сексуални престъпления

Съдебно номиниран президент Байдън беше наказан в сряда поради рекомендация от 2022 година, че биологичен мъж, който явно е минал и се разпознава като жена, да бъде изместен в женски затвор макар предходни присъди за обезчестяване на деца и владеене на детска порнография.

По време на чуване в правосъдната палата на Сената републиканските сенатори Джон Кенеди от Луизиана и Тед Круз от Тексас разпитаха американския магистрат арбитър Сара Нетбърн, която беше номинирана да служи в Окръжния съд на Съединени американски щати за Южния окръг на Ню Йорк, за какво е предложила Уилям Макклейн, който през юли отива Джъстин Шелби, да бъде настанен с затворнички във федерален затвор.

" Мис Шелби сподели, че не желая да отида в мъжки затвор. Искам да отида в женски затвор ", сподели Кенеди пред Netburn. „ И Съветът на пандизите сподели: „ От коя планета скочихте с парашут? Отивате в мъжки затвор с такова досие. “ И вие го изпратихте в женски затвор, нали? Казахте, че Съветът на пандизите се пробва да наруши конституционното право на госпожа Шелби, някогашния господин Макклейн, нали? "

Сенс. Тед Круз и Джон Кенеди разпитаха магистратския арбитър Сара Нетбърн в сряда по отношение на нейната рекомендация наказан причинител на полово закононарушение, минал към жена, да бъде изместен във федерален женски затвор. (Правна комисия на Сената)

Той означи, че Шелби, който е бил затворен във Федералната изправителна институция в Отисвил, Ню Йорк, е бил наказан за обезчестяване на момче и момиче, както и за изпращане на детска порнография на други полови нарушители.

„ Издадох отчет и рекомендация до окръжния арбитър, препоръчвайки на окръжния арбитър да трансферира вносителката на петицията в заведение за дами “, отговори Нетбърн.

„ Моята рекомендация беше, че сериозните медицински потребности на вносителката на петицията бяха отказани, като я държат в заведение за мъже “, добави тя.

По рекомендация на Netburn от 3 август 2022 година, американският областен арбитър Бродерик издаде заповед до Бюрото по пандизите, изискваща от организацията „ да трансферира госпожа Шелби в женско заведение допустимо най-скоро “.

>

В ръкописна петиция, подадена през април 2020 година, Шелби сподели, че се опасява за здравето, сигурността и живота си и страда от полова дисфория.

Крус разпита Нетбърн за мъжкия придатък на Шелби.

 

Съдия-магистрат Сара Нетбърн свидетелства пред правосъдната комисия на Сената в сряда. (Сенатска правосъдна комисия)

„ И този човек. Шест фута и два, биологично мъж. Преди минута вие казахте, че когато този мъж реши, че е тя, вие казахте, че този субект е откъс, аз го записах, „ изтрезнял и напълно жена “, сподели той. „ Тази фраза ми се стори забележителна. Този субект имаше ли мъжки гениталии? “

„ Съжалявам, това, което желаех да кажа, е хормонално женски “, отговори Нетбърн, преди да признае, че Шелби има мъжки елементи от тялото.

„ Значи вие взехте сериен изнасилвач с височина шест фута два. Сериен изнасилвач на дете с мъжки гениталии “, сподели Круз. „ И той сподели, знаете ли, бих желал да съм в женски затвор. И вашият отговор беше „ Това ми звучи ужасно “.  Нека ви попитам нещо. Другите дами в този затвор имат ли някакви права?

„ Имат ли право да не слагат в килия висок два фута мъж, който е още един сериен изнасилвач? “ добави Круз.

„ Сенатор Круз, премислям показаните ми обстоятелства и стигнах до решение “, сподели съдията, преди да означи, че всеки лишен от независимост има право „ да бъде в сигурност в своето пространство “.

След това Круз се базира на по-ранните забележки на Кенеди когато назова Нетбърн „ политически деятел. “  „ Това не е заповед на арбитър “, сподели Круз, „ Между другото. Началото на вашата поръчка, споделя. При раждане. Хората нормално получават пол. Трябва да кажа, че това би учудило доста американци. Много американци си мислят, че отивате в болничното заведение, бебе се ражда и вие поздравявате. "

Съдиите Мишел Корт, Ан Хуанг, арбитър Сара Нетбърн, Стейси Нойман и Синтия Валенсуела поставят клетва, с цел да свидетелстват преди правосъдната комисия на Сената в сряда във Вашингтон, окръг Колумбия (Сенатска правосъдна комисия)

„ Имате малко момче, малко момиченце, на което е избран пол. Знам, че сте ходили в Браун (университет), само че звучи като че ли е в дневна на факултет на лицей, без да има отношение към действителността, твърди Бюрото на пандиза, продължи той. „ Това, което споделям сега, че в случай че поставите това лице в женски затвор, ще има риск от полово принуждение над дамите. И знаеш ли какво направи? Ти сподели, че не те е грижа за дамите. Ще изтъквам написаното от теб. Написахте, изтъквам, Бюрото на пандизите претендираше за углавен логически интерес за отбрана на затворнички от полово принуждение и контузия. Този интерес е законен. "

Netburn твърди, че е " разгледала обстоятелствата, които са били пред мен в този случай. "

След това Круз и Кенеди влязоха в спор със сенатор Лафонза Бътлър, D-Calif., която председателстваше срещата, откакто сенатор Дик Дърбин, D-Ill., се отдръпна, с цел да даде на Нетбърн повече време да изясни себе си и вероятно да промени показанията си. 

„ Сенатори, дадох и на двама ви повече време да завършите разпита си “, сподели Бътлър.

„ Тя има задължението да изясни за какво непосредствено опонира на това, което е написала в отчета си ", сподели Круз. " Тя споделя в отчета си, че Бюрото на пандизите твърди, че софтуерният интерес е отбраната на затворнички от полово принуждение и контузия. Тя преди малко ти сподели, че Бюрото на пандизите не е споделило, че има угриженост за полово принуждение и контузия. Това са директно спорни. И за какво противоречиш на това, което си написал в отчета си. "

" Това е неуместно! ", извика Кенеди.

Луис Касиано е кореспондент за Fox News Digital. Съветите за истории могат да бъдат изпратени до .

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР