Семейството се гради върху взаимно доверие, това е казал руският

...
Семейството се гради върху взаимно доверие, това е казал руският
Коментари Харесай

Путин каза какво е необходимо за едно семейство

Семейството се гради върху взаимно доверие, това е споделил съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, съобщи ТАСС.

"Вие знаете, евентуално по-добре и от мен, че в страната ни циркулира концепцията за подписването на сватбен контракт. Това е необятно публикувана процедура в доста страни в Западна Европа и Северна Америка. Аз обаче не считам, че това е подобаващ метод за построяването на семейство. Мисля си, че по-скоро взаимният живот се гради върху нещо друго – върху взаимното доверие. Това е належащо за едно семейство и това е главният фактор за дълготраен и благополучен фамилен живот ", е изразил мнението си президентът пред студенти през днешния ден.

Да напомним, Путин е разтрогнал над тридесет годишния си брак с Людмила Шкребнева през юни 2013 година Години преди този момент в медии са почнали да циркулират клюки за интимна връзка сред държавника и някогашната състезателка по художествена гимнастика и ексдепутатка и по последни данни член на директорски съвет на съветски медиен холдинг Алина Кабаева.

Представители на двамата изрично са отричали изказванията.

През декември 2020 година се появи в съветска медия се появи публикация за интимна връзка на президента с бизнесдамата Светлана Кривоногих. Кремъл изрично е опровергал обявата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР