Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош коментира новината, че Кристиано Роналдо

...
Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош коментира новината, че Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Селекционерът на Португалия: Вирусът не е атакувал Роналдо тук

Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош разяснява новината, че Кристиано Роналдо е инфектиран с ковид. Така звездата на отбора ще пропусне днешния мач против Швеция от Лигата на нациите.

От предишния понеделник сме изцяло изолирани тук. Дойдохме, направиха ни проби и никой различен не е идвал. В първия лагер нямахме проблеми, само че тук стана нещо и не беше поради неспазване на разпоредбите. Не го е атакувал тук вирусът. Всеки състезател, който отсъства поради COVID-19, е огромна загуба, а тази на Роналдо може би е още по-голяма. Аз обаче имам цялостно доверие в тези, които ще играят. Планът е същият, а динамичностите са разнообразни. Кристиано си има свои лични характерности. И различен път сме играли без него и сме се справяли добре.

Никой тим не е по-добър без най-хубавия в света. Този отбор обаче към този момент потвърди, че има качествата да отговори групово, имам цялостно доверие в моите играчи. Роналдо се оправя доста добре със обстановката. Той си е в стаята и споделя, че желае да играе. Говори ни от терасата си. Той няма никакви признаци и даже не знае какво му се е случило”, съобщи Сантош на конференцията си преди мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР