Селекционерът на националния отбор по футбол на Северна Македония Благоя

...
Селекционерът на националния отбор по футбол на Северна Македония Благоя
Коментари Харесай

Селекционерът на Северна Македния повика 27 играчи за мачовете срещу България и Грузия

Селекционерът на националния тим по футбол на Северна Македония Благоя Милевски дефинира група от 27 футболисти за дуелите на отбора от Лига на нациите през септември против България.

Милевски изясни огромния брой извикани играчи с проблемите в тима и евентуалните травми на състезателите. Наставникът също по този начин изясни повода и за неналичието в състава на нападателя на Удинезе Илия Нестеровски, който има 10 гола в 46 мача за страната си, само че не е играл за " рисовете " от март предходната година.

" Не е инцидентно, че разгласявам лист с 27 футболисти. Имаме доста проблеми и непредвидени неприятности от здравословен темперамент. От здравословна позиция имаме проблеми с Дарко Чурлинов. Трябва да мине спомагателни прегледи и по-късно ще знаем какво е положението му, само че се надяваме да не е съществено. Що се отнася до Илия Несторовски, той е дал доста за Северна Македония и сега не заслужава да го повикам, с цел да играе 10-15 минути. Милан Ристовски и Боян Миовски са в предни позиции и те са в по-добра форма ", показа Благоя Милевски.

Отборът на Северна Македония се изправя против Грузия на 23 септември в пряк спор за първото място в групата и промоция в Лига В за идващото издание на Лига на нациите.

Три дни по-късно пък момчетата на Благоя Милевски посрещат в Скопие националния тим на България в последния си дуел в шампионата, а срещата на " Тоше Проески Арена " е от 21.45 часа българско време.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok: h
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР