Селекционерът на националния отбор на Северна Ирландия Йън Бараклъф не

...
Селекционерът на националния отбор на Северна Ирландия Йън Бараклъф не
Коментари Харесай

Треньорът на Северна Ирландия: Българите ще излязат да се защитават

Селекционерът на националния тим на Северна Ирландия Йън Бараклъф не стопира да повтаря, че утрешната среща с България е в рубрика " наложителна победа ". Домакините означават, че България има една победа от последните си 10 мача - 3:0 над Гибралтар в контрола, а и също по този начин са насърчени от приличното си второ полувреме при 0:2 от Италия в Парма.

" Българите ще дойдат тук след две следващи провали, тъй че надали ще желаят да се предават. В мача с Швейцария пуснаха ранни три гола и след това потеглиха да догонват, което си беше сложна задача по този начин или другояче. Затова нямам доверие, че идват тук, с цел да ни дадат елементарно мача.

" Очаквам българите да се пазят и да се пробват да ни ударят на контраофанзива. Също по този начин чакам да пробват да играят с по-дълги топки, както направиха против Италия ", демонстрира познания за нашите селекционерът на Северна Ирландия.

Той добави, че няма контузени и заболели в тима, като единственото изключение е нападателят на Хартс Лиъм Бойс, който е останал в Шотландия, защото чака да му се роди второ дете.

" Мисля, че с останалите шестима нападатели, които имаме - и Найъл Макгин включително, можем да намерим метода, да повалим в мача българите ", приключи Бараклъф.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР