На 21 май 2024 г. доброволците от Детско полицейско управление

...
На 21 май 2024 г. доброволците от Детско полицейско управление
Коментари Харесай

Община Каварна посрещна Детското полицейско управление

На 21 май 2024 година доброволците от Детско полицейско ръководство към ОУ „ Йордан Йовков “ посетиха постройката на общинска администрация Каварна. Децата бяха посрещнати персонално от кмета на община Каварна Елена Балтаджиева, която ги срещна със структурата и активността на администрацията. С това посещаване завършва образованието на най-малките полицейски доброволци, възпитаници от трети клас на ОУ „ Й. Йовков “ с кл. началник госпожа Н. Йорданова.

През целия интервал на образование с децата се организираха редица занятия като:

Запознаване с работата на чиновниците от „ Охранителна полиция “ и „ Криминална полиция “, „ Безопасност на придвижването по пътищата “, „ Работа в екип “, „ Лична сигурност “, „ Долекарска помощ “, „ Вредата от алкохола и тютюнопушенето “, Запознаване с активността на МКБППМН (Местна комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и непълнолетни), „ Взаимодействие на полицията с други органи и институции “.

В заключителния стадий доброволците към ДПУ(Детско полицейско управление), участваха в осъществяване на практическо занимание на светофарната уредба, което беше взаимно с полицейските чиновници от Районно ръководство Каварна и преподаватели от главното учебно заведение.

За цялостния интервал на образование в плана ДПУ и за сполучливото показване, и интензивно присъединяване, всички полицейски доброволци получиха награди от кмета на община Каварна.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР