Селекционерът на Италия Роберто Манчини отдаде необходимото уважение към съперника

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини отдаде необходимото уважение към съперника
Коментари Харесай

Манчини: Австрия е класен тим, който играе агресивен футбол

Селекционерът на Италия Роберто Манчини отдаде нужното почитание към противника на "Скуадра адзура " на 1/8-финалите на UEFA EURO 2020 в лицето на Австрия.

"Всичко е наред, да играеш на "Уембли " е прелестно. Имаме играчи, които в никакъв случай не са играли тук. Те ще бъдат радостни да играят на подобен стадион. Когато играеш футбол, искаш да играеш на подобен стадион. Към подобен храм на футбола би трябвало да се отнасяме с почитание. Уверен съм, че тимът ще играе добре ", разяснява Манчини преди конфликта.

"Спокойни сме, имаме доста положителни играчи. Всеки, който се появи на терена ще направи същото, което е правил и до момента. Ще изчакаме утрешния ден, с цел да оценим положението на играчите, които са под въпрос, само че имам концепция в какъв състав ще играем. Австрия е класен отбор, който играе нападателен футбол. Трябва да изиграем един добър мач. Във етапа на елиминации не би трябвало да позволяваме неточности, а в това е хубостта на подобен отбор шампионат. Трябва да докажеш, че си по-силен и нищо повече ", добави той.

"Отнасяме се с огромно почитание към Австрия, това е един добър тим с положителни играчи. Ако желаеме да победим би трябвало да играем добре. Имат доста положителни и технични играчи, да вземем за пример Алаба. Трябва да бъдем доста деликатни. Ще играем пред аудитория, това е значимо. Друга е атмосферата. В Рим беше необикновено. Уембли е приказен стадион, атмосферата ще е хубава. Радвам се, че сме тук ", сподели още Манчини.

Двубоят е от 22:00 часа на 26 юни и ще може да го.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР