Владимир Путин е готов да сложи край на войната в

...
Владимир Путин е готов да сложи край на войната в
Коментари Харесай

Путин „иска примирие в Украйна при едно конкретно условие“, твърдят руски източници

Владимир Путин е подготвен да постави завършек на войната в Украйна, само че ще се съгласи на преустановяване на огъня единствено при едно изискване, беше обявено.

Добре позиционирани съветски източници споделят, че тиранинът се е оплакал на околните си съветници за опитите на Запада да провали евентуални договаряния. Той има вяра, че Западът е разубеждавал украинския президент Володимир Зеленски да взе участие в договаряния.

Един от вътрешните лица сподели, че Путин е „ подготвен за преустановяване на огъня, с цел да замрази войната “, само че добави вцепеняващ отвод от отговорност. Те споделиха, че Путин ще продължи да се бие толкоз дълго, колкото е належащо, с цел да обезпечи дивите си цели, в случай че няма дипломатически пробив. Петимата източника, с които разговаряхме - всички от които са работили в тясно съдействие с Путин в политиката или бизнеса - направиха това при изискване за анонимност.

Дмитрий Песков - представител на президента - сподели, че Кремъл е дал ясна информация, че е отворен за разговор с Киев. Той добави, че Москва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР