Един експерт по търговията на дребно обясни как да следите

...
Един експерт по търговията на дребно обясни как да следите
Коментари Харесай

Забравени сметки, които ви струват £500 всяка година - и как да намалите разходите си сега

Един специалист по търговията на дребно изясни по какъв начин да следите „ забравените сметки “, тъй че да не пилеете пари за услуги, които не сте потребление.

Последното проучване на Citizens Advice, оповестено през март тази година, демонстрира, че 13 милиона души (26% от възрастните в Обединеното кралство) инцидентно са се абонирали през последната година. Тези нежелани абонаменти са коствали на потребителите впечатляващите £688 милиона през последните 12 месеца. Средно всеки харчи по £500 на година за разнообразни абонаменти.

Най-честата причина за тези инцидентни абонаменти е автоматизирано възобновяване (40%), забравяне на отменяне на абонамента ви след безвъзмезден експериментален интервал (39% ), до момента в който първоначално всеки четвърти (24%) е вярвал, че прави еднократна покупка, единствено с цел да се окажат заключени в от време на време заплащане.

Стефани Худ, специалист по търговията на дребно от TheCMO.com поучава британците постоянно преглеждат своите абонаменти, както и задават напомняния за отменяне на безвъзмездни пробн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР