Мохамед Салах има много различен външен вид след края на

...
Мохамед Салах има много различен външен вид след края на
Коментари Харесай

Мо Салах демонстрира радикална нова визия, докато звездата на Ливърпул оставя феновете разделени

Мохамед Салах има доста друг външен тип след края на сезона - и почитателите на Ливърпул лишават известно време, с цел да свикнат с него.

31-годишният Салах прекара първата седмица от лятото в подкастряне на непокътнатата си марка афро коса. Египтянинът се трансформира в икона, откогато се реалокира на Анфийлд от Рома през 2017 година, а отличителната му прическа незабавно се разпознава.

Ливърпул е подготвен за голямо лято на смяна с Арне Слот, който заменя Юрген Клоп като нов управител. Клоп ръководи последния си мач отпред на Червените предишния уикенд, а Слот, за последно във Фейенорд, е подготвен да поеме ръководството в новата акция 2024/25.

И напускането на Клоп наподобява не е единствената огромна смяна в Мърсисайд, като отклонението на Салах от нормата провокира много безредици в обществените медии.

Реагирайки на фотографията, която Салах употребява в Instagram, почитателите показаха смесена позиция за новия образ, като някои показаха евентуално въздействие от новия необут Слот. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР