Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт коментира загубата с 0:1 от

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт коментира загубата с 0:1 от
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт обясни издънката срещу Унгария с... топлото време

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт разяснява загубата с 0:1 от Унгария в мач от Лигата на нациите. Според него не умората, а топлото време е повлияло най-вече за загубата на " трите лъва " на стадион " Пушкаш Арена ".

" Знаехме, че мачът ще е сложен. И преди сме имали тежки конфликти с унгарците, само че това не важи единствено за нас. Защитата им е доста проведена. Равенството щеше да е заслужено, само че не направихме задоволително, с цел да спечелим. Липсваше ни заостреност. Причината се крие повече в топлото време, в сравнение с в умората от дългия сезон. Не бяхме се събирали от три месеца, имаме единствено три мача за половин година ", продължи някогашният бранител.

" Разочаровани сме, тъй като в случай че желаеме да реализираме нещо огромно на Мондиал 2022, би трябвало да печелим сходни мачове ", сподели още Саутгейт.
 Унгария - Англия 1:0 в Лигата на нациите
Унгария удари Англия на " Пушкаш Арена "

Маджарите изненадаха " трите лъва " на " Пушкаш сцена "

Той разяснява и освиркванията от страна на някои последователи на Унгария сега, когато англичаните коленичиха в символ на митинг против расовата неправда.

" Опитваме да покажем позицията си на света. Нямам концепция за какво бяхме освиркани за този жест. Младите може би не схващат за какво го вършат, защото са повлияни от възрастните. Всички знаят в какво имаме вяра ние и какво пазиме ", добави изясни селекционерът.

" Атмосферата беше много другарска, когато пристигнахме на стадиона, само че не беше такава, когато коленичихме. Трябва да кажа обаче, че слушам сходни неща и на някои наши игрища. Точно по тази причина ще продължим да заявяваме позицията си дружно като тим ", разяснява още Саутгейт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР