Сексапилната актриса Поли Недкова е нудистка! Красивата инфлуенсърка и влогърка

...
Сексапилната актриса Поли Недкова е нудистка! Красивата инфлуенсърка и влогърка
Коментари Харесай

Актрисата от Съни бийч Поли Недкова събира погледи без горнище

Сексапилната актриса Поли Недкова е нудистка! Красивата инфлуенсърка и влогърка няма задръжки и без терзание обикаля без горнище по плажовете. Поли става все по-популярна напоследък и е част от актьорския състав на хитовия сериал " Съни бийч ", чийто нов сезон към този момент започва. Недкова обожава лятото и обилно демонстрира прелести на плажа, макар че към този момент съвсем всички я разпознават. Хубавицата има графа за кино в предаването " Преди обед " по бТВ и е една от любимките на феновете. Освен това е известна като инфлуенсърка в обществените мрежи, където има десетки хиляди почитатели.



Актрисата към този момент няма самообладание за идното лято и още веднъж е в съвършена форма. Поли тренира интензивно във фитнеса и резултатите са забележими. Недкова се гордее с съвършено дупе и обича да демонстрира тялото си. Хубавицата залага на прашките на плажа, а при всеки комфортен случай маха и горнището на банския.



Поли на пилона

" Всяка година си споделям: " Ей, това в този момент беше най-хубавото допустимо лято! " И всяка последваща година се сюрпризирам. Мечтая си за август и август в никакъв случай не разочарова ", признава Поли.

Тя е родена в Габрово, само че израства във Варна и се счита за морско момиче. Въпреки това избира да не се топи във водата и не обича да се пържи на слънцето. " В редките случаи, в които се позапържвам на горещия пясък, нормално е с цел да прекарам време с някого, на който това му харесва - споделя Поли. - А за влизане във водата въобще няма да приказвам. Представям си какъв брой специфичен би трябвало да е казусът, с цел да се намокря в огромното студено. Рибата в мен е еволюирала в жаба. "

През студените месеци актрисата също е предизвикателна. Отскоро Недкова танцува на стълб и от ден на ден задобрява. " За момента схващам всяка подготовка като борба със себе си, само че пък към този момент виждам по какъв начин се усъвършенстват издръжливостта, силата, гъвкавостта и кондицията ми ", споделя Поли. Преди време тя печели и друга значима борба. Актрисата страда от анорексия, само че към този момент е преодоляла заболяването и е в топформа.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР