Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе Крус, достигна

...
Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе Крус, достигна
Коментари Харесай

Пенелопе Крус на 50

Успешната и надарена актриса в Холивуд - Пенелопе Крус, доближи 50-ия си празник, само че годините като че ли не ѝ личат. Наскоро тя сподели пред списание " Ellle ": " Да навърша 50, това е голямо, красиво нещо и в действителност желая да го ознаменувам с всичките си другари ".

Факт е обаче, че родената в предградие на Мадрид звезда не е остаряла много-много от огромния пробив в кариерата си отпреди повече от 25 години. Пенелопе продължава да има нежно лице без бръчки, гъста черна коса и фина, тонизирана фигура. Филмовата сирена съумя да запази визията си доста добре и през днешния ден наподобява като че ли е в 30-те си години, а не на 50.

Има причина обаче Крус да се старае да остане млада. Носителката на " Оскар " освен играе на огромния екран, само че също по този начин е модел за " Chanel " и " Lancome ", тъй че визията ѝ е съществена в нейната кариера.

Съпругата на Хавиер Бардем, от който тя има две деца – наследник и щерка, е споделяла какви са напъните, които поставя, с цел да запази младостта си. Тя е разкривала, че яде цели храни, употребява кремове срещу бръчки, приема биоидентични хормони, тренира към четири пъти седмично, спи по 8 часа на нощ и медитира.

Звездата от " Ванила Скай " също сподели пред списание " Elle ", че постоянно я питат за остаряването.

" Хората ме питат за възрастта, откогато бях на двайсет и нещо. Тогава бях по-притеснена, в сравнение с в този момент ", показа тя.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР