Картофите наистина могат да направят или натрошат неделно печено –

...
Картофите наистина могат да направят или натрошат неделно печено –
Коментари Харесай

Рецептата на Гордън Рамзи за печени картофи ги прави „хрупкави и златисти“ – и струва само £1,50

Картофите в действителност могат да създадат или натрошат неделно печено – само че лесната рецепта на Гордън Рамзи е ключът към преодоляването им.

Усъвършенстването на вашите лепенки е същинско изкуство, като мнозина се стремят да реализират тази божествена консистенция на „ Златокоска “ – не прекомерно мека, само че не и прекомерно хрупкава. И в този момент простите насоки от пет стъпки на Гордън Рамзи вършат това доста по-лесно за реализиране.

Готвачът на английския Hell's Kitchen показа вкусната рецепта на формалния си уеб страница, разкривайки, че са ви нужни единствено седем съставки, с цел да започнете с готвене. За разлика от доста техники за печене, тази изненадващо не включва сода бикарбонат, която постоянно се употребява за пускане на така наречен „ реакция на Майлард “.

Това е процесът, при който настава покафеняване на картофите, което разрешава на тартиите да развиват вкусна, лека хрупкавост. Вместо това Рамзи предлага грис, който сякаш е по-добър при тъкмо същата работа. Неговата рецепта обслужва о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР