Принцът и принцесата на Уелс споделиха зашеметяваща непоказвана досега сватбена

...
Принцът и принцесата на Уелс споделиха зашеметяваща непоказвана досега сватбена
Коментари Харесай

Уилям и Кейт споделиха невиждана досега сватбена снимка за 13-та им годишнина

Принцът и принцесата на Уелс споделиха зашеметяваща непоказвана до момента сватбена фотография от техния персонален албум, с цел да отпразнуват 13-ата си годишнина от сватбата през днешния ден, написа Mirror.

Важен миг идва, когато Кейт продължава да се подлага на химиотерапия след диагноза рак по-рано тази година. Споделяйки шокиращите си вести предишния месец, тя прикани за време, пространство и дискретност, до момента в който продължава лекуването си. Но вълнуващи почитатели, през днешния ден двойката означи своята годишнина, като разгласява невиждана до момента черно-бяла фотография на формалните си страници в обществените медии от сватбения им ден през 2011 година На нея се вижда по какъв начин младоженците наподобяват спокойни и усмихнати в Бъкингамския замък след церемонията, с Кейт в нейната булчинска рокля и воал на Сара Бъртън за Александър Маккуин и Уилям, изравен с ръка на кръста на жена си.

Снимката е направена от персоналния им фотограф на деня, Мили Пилкингтън, която беше наета да снима по-откровени фотоси на двойката по време на сватбата им. Споделяйки фотографията, тя беше озаглавена: " 13 години през днешния ден! " Мили също показа изображението в профила си в Instagram и написа: „ Честита годишнина от сватбата! Не мога да допускам, че са минали 13 години. Запомнете този миг толкоз добре. Изпращам и на двамата доста обич в този специфичен ден. “

Това идва, когато Кейт, която се срещаше с Уилям в продължение на осем години, преди да се оженят, преди този момент похвали брачна половинка си за поддръжката му в прочувствено обръщение към нацията предишния месец, в което разгласи новините за здравето си, като сподели, че са били „ необикновено сложни месеци за цялото ни семейство ". Тя добави: „ Да имам Уилям до себе си е страховит източник на комфорт и убеденост. “

42-годишната Кейт описа по какъв начин нейната диагноза е пристигнала като голям потрес и че тя и Уилям „ вършиха всичко допустимо, с цел да обработим и управляваме това персонално в името на нашето младо семейство “.

Междувременно принцът се върна на работа след Великденските празници, когато Уелс прекараха качествено време с трите си деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Луис отпразнува шестия си рожден ден във вторник, а Шарлот навършва девет години в четвъртък. Уилям и Кейт пуснаха нередактирана нова фотография на Луис напряко в обществените медии, с цел да отбележат огромния ден на младежа, с цел да благодарят на доброжелателите и да избегнат абсурда към цифрово променената фотография на принцесата за Деня на майката.

По-късно тази седмица Уилям би трябвало да извърши задължения в Североизточната част на тази седмица, като посети компания, финалист на Earthshot Prize, която създава нисковъглеродни строителни материали в Сийхам, графство Дърам, и отвори James`s Place – център, който предлага безвъзмездни, живото- избавително лекуване на суицидни мъже – в Нюкасъл във вторник.

Партньори в живота повече от 20 години, Уилям и Кейт се срещат в университета Сейнт Андрюс във Файф, Шотландия, и първо стават другари, преди да се впуснат в романтика. Уилям сподели в изявлението за годежа им: „ Очевидно и двамата си прекарваме доста занимателно дружно, и двамата имаме доста положително възприятие за комизъм за нещата. “

Принцесата го назова „ любящо гадже “, което „ доста ме поддържаше както в положителните, по този начин и в неприятните времена “. Те се ожениха на грандиозна приказна гала в Уестминстърското абатство на 29 април 2011 година, като коридорът на готическата черква беше обкръжен с дървета.

Булката носеше комплицирана рокля в цвят слонова кост с дантелени апликационни флорални елементи, проектирана от Сара Бъртън от Alexander McQueen, до момента в който младоженецът беше облечен в алената туника на ирландската армия. Уилям и Кейт посрещнаха първото си дете Джордж през 2013 година, последвано от Шарлот през 2015 година и Луис през 2018 година

Те са споделяли възходи и падения, от идването на децата им и празнуването на юбилеите до гибелта на починалата кралица и по-скоро диагнозата рак на краля, и са запазили съвета си на фона на обвиняванията, отправени към тях от херцога и херцогинята на Съсекс след събуждането за раздялата на Хари и Меган от кралското семейство.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР