Френският актьор Жерар Депардийо, който беше задържан по-рано в понеделник

...
Френският актьор Жерар Депардийо, който беше задържан по-рано в понеделник
Коментари Харесай

Жерар Депардийо е освободен от ареста в Париж

Френският артист Жерар Депардийо, който беше арестуван по-рано в понеделник (29 април) по обвинявания в полов тормоз, е освободен от ареста в Париж, заяви BFMTV , позовавайки се на неговия юрист.

" Жерар Депардийо към този момент не е в полицейския сектор, той е освободен от ареста ", е разяснява юристът на артиста Кристиан Сен Пале.

В понеделник, 29 април, Депардийо беше арестуван в правосъдно полицейско ръководство в Париж за разпит по отношение на обвинявания в полово посягане, осъществено над две дами.

Въпросните тъжби са подадени от членове на екипа на два кино лентата: едната от дизайнер на продукцията, взела участие в снимането на кино лентата Green Shutters от 2021 година, а другата от някогашен асистент-режисьор на кино лентата The Magician and the Siamese от 2014 година

През март BFMTV заяви, че въз основа на първата тъжба прокуратурата е почнала следствие против Депардийо, което е третото дело, формирано против артиста на фона на сходни многочислени обвинявания.

В средата на февруари вестник Ouest France, базирайки се на източници, заяви за друга тъжба, подадена от неназован асистент-режисьор, който съгласно нея е бил унизен от Депардийо по време на фотосите през 2014 година Беше маркирано, че прокуратурата в Париж е почнала авансово следствие.

Депардийо към този момент е разследван по съмнение, че е тормозил актрисата Шарлот Арно.

През април предходната година онлайн изданието Mediapart разгласява материал, в който събира свидетелства на 13 дами, които настояват, че са претърпели полово посягане от артиста. Говорим за епизоди, случили се на снимачната площадка на 11 кино лентата и сериала от 2004 до 2022 година

Депардийо, който отпразнува 75-ия си рожден ден през декември, постоянно е отричал всевъзможни обвинявания против него.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР