Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов участва в предизборна среща

...
Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов участва в предизборна среща
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Сега всички отвън разбират каква огромна грешка са допуснали

Лидерът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов взе участие в предизборна среща във Враца, където се показаха листите с претендентите за народни представители и евродепутати.

Малко преди този момент прелюбопитно късметче се паднало в кафето на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Водачът на листата на партията за Европейския парламент Росен Желязков го изчете на глас пред препълнената зала и го разгласи за предвещание.

" Днес някой седи на сянка, тъй като преди доста време някой различен е посадил дърво “, гласи късметчето.

" 2 години държавните управления на господин Борисов садяха дървета. Време е тези, които стоят под сянката на дърветата на господин Борисов, да излязат на слънце. Ако са живи хора, няма да се изплашат от слънцето, най-вече да заловен загар. Но в случай че са вампири – знаете какво става с вампирите и слънцето “, пошегува се Желязков.

В диалога със симпатизантите Бойко Борисов даде обещание, че в случай че ГЕРБ господства в идващото държавно управление, България ще влезе в еврозоната през 2025 година и изясни, че това е политическо решение.

" Ако ние преобладаваме в ръководството, още веднъж ще възстановим, въпреки че сега е много по-добре защитата на външните граници, да я сведем до положението преди три години на нулева миграция. Защо това е значимо? Не единствено с цел да влезем и със сухопътните граници в Шенген. Така е правилно, по този начин е почтено, ние имаме ангажимент към сътрудниците си да не позволяваме мигранти, с цел да не би трябвало след това те да релокират. Защото те питат по какъв начин са влезнали - през Гърция, Турция, България ".

" Никой не може да каже, че службите са назначени от ГЕРБ. Назначени са от президента Радев и от техните държавни управления. Моята логичност е била: тази индиферентност и обвързаност даже към президентството подсигурява битката с корупцията, когато не са излъчени от партийните формати ", сподели Борисов.

" Това е, братя и сестри мои. Горчиво ще си платим за тези три години с този опит. Да, той беше натрапен извън, само че в този момент всички извън схващат каква голяма неточност са позволили ", сподели Борисов във връзка с " Продължаваме промяната ".

" Моите другари още веднъж са в ръководството на доста страни, тъй като и там хората търсиха смяна, търсиха. И като някои гузни мъже се връщаме след време... Разбраха, че у дома си е най-добре ", сподели още той.

Събитието откри дългогодишният кмет на Враца Калин Каменов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР