Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията

...
Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията
Коментари Харесай

Собствениците на заведения прекратяват протестите си

Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията оповестиха, че приключват дейните си протестни дейности.
"Надяваме, че с тези наши дейности сме дали категоричен сигнал на държавните институции, че повече няма да поносим принудително затваряне на бизнеса. Нашата цел не беше да провокираме какъвто и да е дискомфорт у нашите съграждани, а единствено да дадем публичност на проблемите ", се споделя в публична позиция на СЗБ и БАЗ.

Собствениците на заведения обаче остават във висока протестна подготвеност, като разясняват, че обособени членове на сдружението могат да продължат да провеждат протестни шествия независимо.

От СЗБ и БАЗ започват и акция #СВОБОДАЗАБИЗНЕСА, която ще се показва в слагането на особено направени за задачата плакати на витрините на обектите, както и посредством шерване на постове в обществените мрежи.

"Целта - да покажем, както на държавните институции, по този начин и на цялата общност, че ще се борим до дъно, с цел да защитим правото си на труд ", се споделя още в тяхното известие.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР