Особеното на тези избори е, че за пръв път след

...
Особеното на тези избори е, че за пръв път след
Коментари Харесай

Михаил Миков: Нинова е притисната до стената, може да има разпад в парламентарната група

Особеното на тези избори е, че за пръв път след съпротива получава по-слаб резултат. Свиването на парламентарното посланичество и неудовлетворените упоритости по райони водят до обостряне на напрежението. Когато и да си тръгнеше госпожа от, все щеше да е късно. Голяма част от хората, които слагат въпроса за нейното освобождение, са взели участие доста поредно в политиката, която тя е провеждала. Това коментира Михаил Миков  Михаил Миков Михаил Райков Миков е актуален български политик, народен представител и ръководител на 42-то Народно от " Левицата "  в предаването  " Денят ON AIR ".

По думите му " шумният метод ", по който се развива процесът в най-голямата лява партия -, може да провокира единствено горест, че лявото посланичество през днешния ден е на " доста ниско ниво ".

" Спорът в не е политически. Няма ясна оценка на политиката, довела партията до това състояние. Няма прогноза какво ще се случи по-късно. Може да докара до разпад на парламентарната група. Демократичните правила би трябвало да се възстановят. Трябва да се види какви са грешките, които бяха позволени, с цел да не се повтарят. Гоненето на политически партньори е част от грешките.  постоянно е имала искания за интелектуално политическо предимство. Партията изгуби преимуществата си на партия на интелекта. В борбата по махането на Нинова ще се вършат безпринципни съюзи в името на оцеляването ", сподели Миков пред Bulgaria ON AIR.

Според него проблемите няма да се решат с водача. На мнение е, че в случай че не излезе от " неправилното държание на превръщането ѝ в лидерска партия, няма късмет, без значение кой ще бъде водачът ".

На въпрос дали Нинова се бори за трети мандат, Миков отговори, че тя към този момент е притисната до стената и би трябвало да се отдръпна.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР