Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията

...
Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията
Коментари Харесай

Заведенията снемат доверието към институциите

Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията излязоха с обща позиция, откакто оповестиха, че се отхвърлят от протестното отваряне на обектите си от 1 февруари. Причината е, че чиновници и клиентите им ще подлежат на наказателна отговорност.

Те отдръпват позицията си от ноември предходната година, в която упорстват за налагането на строги наказания, санкции и лишаване на разрешителни при нарушаване на ограниченията. Сега те считат, че всеки притежател на заведение би трябвало да откри своя метод, с цел да оцелее.

Считано от 01.02.2021 година смъкваме доверието си към всички виновни институции, ангажирани с откриването и санкционирането на обекти, които не съблюдават заповедите, касаещи възбраните за работа на компании от ресторантьорския отрасъл и отдръпваме позицията на двете асоциации - Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията, оповестена на 22.11.2020 година, в която настояваме за налагането на строги наказания, санкции и лишаване на разрешителни!

" С днешна дата нашето мнение по тематиката е, че всяка една компания, всеки един обект, притежател на заведение с десетки и от време на време хиляди левове вложения, би трябвало да откри своя метод, с цел да оцелее. За разлика от хората, които взимат решения, ние няма да си позволим да ви поучаваме и да ви постановяваме от какво да се чувствате задоволени и от какво не, нито имаме това право! Ние нито можем да ви задължим да работите, нито да ви накараме да останете по домовете си и да гладувате ", пишат още браншовите организации.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР