От 14:00 часа утре до 14:00 часа на 17 май

...
От 14:00 часа утре до 14:00 часа на 17 май
Коментари Харесай

На вниманието на водачите на тежкотоварни автомобили: Ще има ограничение на АМ „Хемус“

От 14:00 часа на следващия ден до 14:00 часа на 17 май се лимитира придвижването на тежкотоварни транспортни средства над 12 тона от 35-ти км /служебна пътна връзка/ до 30-ти км /пътна връзка „ Витинска река “/ на Автомагистрала „ Хемус “ в посока София заради спешен ремонт на виадукта при 34-ти км .

При осъществяване на спешните действия тежкотоварният трафик за София ще се пренасочва по обходен маршрут : от 35-ти км по служебна пътна връзка, по път I-1 София – Ботевград и ще се връщат на Автомагистрала „ Хемус “ при пътна връзка „ Витинска река “ при км 30-ти км.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ /АПИ/ моли водачите да карат деликатно и със съобразена скорост , да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Зелена самодейност! Служители на АПИ засадиха дървета край новия обходен път на Бургас

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР