Сбъдва се поредното предсказание на Ванга. Сред предсказанията на петричката пророчица

...
Сбъдва се поредното предсказание на Ванга.
Сред предсказанията на петричката пророчица
Коментари Харесай

Сбъдна се съдбовно пророчество на Ванга за войната с Русия

Сбъдва се следващото предсказване на Ванга.

Сред предсказанията на петричката пророчица за 2022 година има две, които, както наподобява се сбъдват.

Според думите на Ванга, през 2022 година за целия свят ще има напрежение, а най-тежките месеци ще са февруари и декември. Политическата конюнктура ще бъде обострена, някои съюзи и договорености ще рухнат, само че на тяхно място ще се проявят нови. Русия, Украйна и Беларус ще би трябвало да създадат поредност от взаимни отстъпки, само че те ще бъдат от изгода за народите им.

В показаните от съветски публицисти пророчества на Ванга непосредствено се показва специфична дата, в която са се събрали шест двойки: 22.02.2022. Българските тълкуватели на думите ѝ настояват, че точно този ден пророчицата е показала като предопределен.

На 22 февруари съветският парламент единомислещо ратифицира съглашението с Луганската и Донецката национални републики. По този метод, дешифрираните в края на предходната година " бабини деветини " се оказа по-точната прогноза от тези на международните политици.

Все отново Ванга твърди: Световна война няма да има. Ще изминат пет дни и остарелият бик ще отстъпи мястото си на младия тигър. Той не би трябвало да бъде дразнен, тъй като от това може да се разсъни неговия комшия - мечката, написа Блиц.

Баба Ванга предвижда и офанзива против съветския президент тази година. Руският държател няма да може да спи умерено, до момента в който 2022 година не означи края си.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР