Създателят на Игра на тронове Джордж Р. Р. Мартин беше

...
Създателят на Игра на тронове Джордж Р. Р. Мартин беше
Коментари Харесай

Джордж Р. Р. Мартин е с COVID-19, пропусна премиерата на Домът на дракона

Създателят на " Игра на тронове " Джордж Р. Р. Мартин беше заставен да пропусне международната премиера на сериала " Домът на дракона " на НВО, предистория на хитовата телевизионна поредност, откакто даде позитивен тест за COVID-19, съобщи ДПА.

Събитието се организира в Лос Анджелис, прецизира Българска телеграфна агенция.

73-годишният създател, показа, че бил " изплашен като всеки различен ", защото е доста " внимателен и закостенял " при спазването на противоепидемичните ограничения.

Наскоро Джордж Р. Р. Мартин дружно с част от актьорския състав взе участие в ревюто Комик-Кон в Сан Диего, с цел да промотира предисторията на " Игра на тронове ".

Описвайки турнето си по Западното крайбрежие във видео, оповестено от хотелската му стая в Лос Анджелис, Мартин споделя: " Случи се необичайно нещо... В първия ден в Лос Анджелис през вчерашния ден се разсъниха и дадох позитивен тест за Коронавирус - бях изплашен като всеки различен. Това значи, несъмнено, че не мога да направя множеството от нещата, които планирах тук, в Лос Анджелис ".

Писателят споделя също, че за него е тайнственост по какъв начин се е оказал инфектиран с новия ковид, а всички към него са негативни. " Но този вирус е остроумен, тъй че ето ме... имал съм и по-лоши настинки. "

Джордж Р.Р. Мартин обаче даде обещание на почитателите, че ще възвърне персоналните си участия в събития, откакто завърши карантината. Тогава ще се върне в дома си в Санта Фе, с цел да продължи работата по дълго чакания си разказ " Ветровете на зимата ".

Събитията в " Домът на дракона " се развиват повече от 200 години преди тези в истинския сериал.

Продукцията, която е 10 серии, е основана върху книгата " Огън и кръв " от поредицата на писателя Джордж Р. Р. Мартин, съавтор и на сюжета. Фокусът ѝ е върху Дом Таргариен, прочут в " Игра на тронове " от Денерис Таргариен и страховитите дракони.

В сериала вземат участие звезди като Мат Смит в ролята на принц Деймон Таргариен, Ема Дарси като принцеса Ренира Таргариен, Оливия Кук като Алисент Хайтауър, Рис Ифанс като Ото Хайтауър, и други.

Излъчването на " Домът на дракона " стартира по НВО на 21 август.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР