Създаденият по серията игри на SEGA и анимационните епизоди Соник:

...
Създаденият по серията игри на SEGA и анимационните епизоди Соник:
Коментари Харесай

Ето кой е най-гледаният филм у нас

Създаденият по серията игри на SEGA и анимационните епизоди " Соник: Филмът 2 " е с най-вече феновете в кината у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните.

Продължението на кино лентата отпреди две години, в което синият таралеж и доктор Роботик се завръщат на огромния екран е гледан от 31 053 фенове и има доходи от 300 494 лв. от билети, което прави продукцията с най-хубав старт за уикенд от началото на годината до в този момент.



На второ място е другата премиера от предишния петък - " Морбиус " по комиксите на Гил Кейн и Рой Томас. Героят от поредицата " Спайдър-мен " доктор Майкъл Морбиус и неговите опити да открие лек за кръвно заболяване са гледани от 11 726 фенове и регистрират 138 730 лв. от билетите им.

Трето място е за екшън-комедията " Изгубеният град " със Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм в основните функции. Приключението на създател на розови романи и нейният воин от корицата из вулканичен остров е в кината към този момент 10 дни, като до неделя са го гледали 31 473 фенове и има 343 351 лв. доходи от билетите им.

На четвърта позиция в топ 10 е българският " В сърцето на машината ", основан по претекстове от действителна затворническа история от 70-те години на предишния век. Филмът с Александър Сано, Юлиан Вергов, Христо Петков, Христо Шопов, Владимир Зомбори, Стоян Дойчев, Ивайло Христов, Башар Рахал и македонския артист Игор Ангелов е с към този момент 49 784 фенове и 528 356 лв. доходи за трите седмици на екран.

Пето място е за различен български филм - " Жълт олеандър ", който е третата премиера от предишния петък. Създадената от Димитър Стоянович и режисирана от Лъчезар Аврамов история в жанр " черна комедия " е с 6 717 фенове и 74 924 лв. доходи от билетите им.

На шеста позиция измежду най-гледаните филми е " Мей алената панда ". Тийнейджърската история на Мейлин Лий, която след всяко терзание или екстаз се трансформира в огромна алена панда е към този момент месец в кината и има 63 749 фенове и 601 531 лв. доходи.

Седмо място е за " Батман " на Мат Рийвс. Тъмната и мрачна страна на Готъм сити и мястото на героя на Робърт Патинсън в нея са видели към този момент 78 515 фенове и има 895 892 лв. доходи за петте седмици в кината у нас.

На осма позиция е анимацията " Училище за вълшебства ". Записването на Аура от Долината на ябълките в магическото учебно заведение и приключенията ѝ там са проследени от общо 6 835 фенове и има 62 266 лв. доходи за десетте дни у нас.

Девето място заема " Завръщане 2 ", продължение на кино лентата отпреди три години. Романтичната комедия за остарели другари, които се събират за ново тестване - фотосите на филм, е съвсем два месеца в кината и има 73 160 фенове и 761 442 лв. доходи от тях.

На десета позиция е " Uncharted: Извън картата ", основан по едноименните видеоигри на Ейми Хенинг. Познатият от плейстейшън-игрите Нейтън и неговото търсене на съкровището на Магелан дружно с Виктор е към този момент втори месец в кината и има 66 678 фенове и 723 687 лв. доходи.

През предишния уикенд в киносалоните са влезнали общо 80 764 фенове, а преди година по същото време е имало 1 228 фенове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР