Хранителните режими могат да бъдат спазвани, както за личностни потребности,

...
Хранителните режими могат да бъдат спазвани, както за личностни потребности,
Коментари Харесай

Кои постни храни са кето?

Хранителните режими могат да бъдат спазвани, както за личностни потребности, по този начин и за културни обичаи. Кето диетата се съблюдава за събаряне на непотребните килограми, до момента в който постенето – като набожен бит.

Кето диета е хранителен режим, който се концентрира върху ниско въглехидратно, високомазнено хранене. При него се предизвиква влизането на тялото в положение на кетоза, при което употребява мазнини за сила.

Постните храни са храни, които не включват месо или риба. Въпреки че наподобява като че ли тези два метода на хранене са противоположности, има постни кето храни.

В последно време се следи повишен интерес към съчетаването на двата хранителни режима, с цел да се реализиран здравословни изгоди и персонални цели.

Ето кои са постните кето храни:

Тофуто е кето и постна храна

Тофуто е страховит източник на растителни протеини с ниско наличие на въглехидрати. То е съвършено предложение за вкусна постна кето храна, която не съдържа месо и въглехидрати.

 Кето зеленчуци

Соята и соевите артикули са постни и кето

Соята в разнообразни форми като соево мляко или соеви бобове съдържа малко въглехидрати и е богата на протеини. Тя не съдържа месо, по тази причина се подрежда измежду най-подходящите други възможности за кето постна храна.

Постни кето семена и ядки

Семената и ядките са друго предложение за кето постна храна без въглехидрати и месо. Най-добрите оферти за семена и ядки са лешници, бадеми, чия, сусам и други семена и ядки са високи на здравословни мазнини и фибри, подобаващи за кето постен режим.

Кето зеленчуци

Зеленчуците са постна храна, която има и кето функционалности в хранителния режим. За да спазвате първокласен постен кето режим, то заложете на зеленчуци с ниско наличие на въглехидрати. Те са надлежно броколи, спанак, карфиол, зелен боб и други Те са нискокалорични и съдържат минимално количество въглехидрати, което ги прави подобаващи за кето.

Авокадото е постна кето храна

 Кето веган салата

Рядко можете да срещнете хранителен режим без присъединяване на авокадо. Плодът има редица вкусови и хранително изгоди, които способстват за здравето и оптималното тегло на организма. Авокадото е извънредно богато на мононенаситени мазнини и има ниско наличие на въглехидрати, което го прави страховит избор за постна кето храна.

Маслините са подобаващи за кето режим

Маслините са ниско на въглехидрати и могат да бъдат включени в кето ястията заради високото си наличие на здравословни мазнини.

Кокосовите артикули са кето

Мляко, масло или стърготини от кокос са богати на мазнини с ниско наличие на въглехидрати, подобаващи за кето.

Кето цитрусови плодове

 Кето плодове

Лимони, лайми и други цитрусови плодове са ниско на въглехидрати и оферират пресен усет и витамини.

Видове кето брашно

Брашното взе участие в редица предписания за кето самун или кето сладкиши, по тази причина неговото заменяне в питателните режими следва да бъде с задоволително здравословни други възможности. Постните кето храни като кокосовото брашно и бадемовото брашно се употребяват като заменяне на нормалното пшенично брашно.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР